Reklama

Reklama

Felix a Rose - Láska po francouzsku

  • Česko Felix a Rose (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kdyby nebylo stávky na pařížském letišti, ti dva by se určitě nepotkali. Jejich životy i povahy jsou úplně odlišné. On utíká za ženou, o které si myslí, že ji pořád miluje. Ona utíká od muže, o kterém si myslí, že ho už nemiluje. On má letět první třídou z New Yorku do Mnichova. Ona má "last minute" letenku do Mexika. On je na pokraji nervového zhroucení, ale nehodlá si to připustit. Ona si poprvé uvědomuje, že její dosavadní život byl omyl. On je diskrétní, mlčenlivý a uzavřený. Ona je upovídaná, nepřehlédnutelná a nepřeslechnutelná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Kinema.sk (Jano Hušták)

"Sladkastý pocit, ktorý sa šíri z plagátu na tento film ako ťažký vanilkový opar, je značne zavádzajúci. Felix a Rose je síce zľahka sentimentálne dielko, ale obe hlavné postavy sú v scenári aj v hereckom podaní vymodelované mimoriadne presvedčivo a nevyhnutný záver je podaný s veľmi príjemnou…" více

Tiscali.cz (Jan Jaroš)

"Vznikl milostný příběh o znenadání se protnuvších osudech dvou outsiderů, kteří zápolí se životními nástrahami, kteří teprve při společném hledání východisek si začínají uvědomovat, oč dosud přicházeli. Oceníme zejména, že "jinakost" obou hrdinů není nijak zdůrazňována, že oba setrvávají v mezích…"

Reklama

Reklama