Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

mikhail 

všechny recenze uživatele

Neskutočne vtipná pravá francúzska komédia. Jean Reno v úlohe kapitána francúzskej špionáže, spolu s Isabelle Renauld (v rozpuku svojej krásy :o) )alias poručíkom Fournierovou (jeho snúbenkyňou) a Christian Clavier, ako neverný manžel, rozvíjajú herecký koncert. Jednoduchá zápletka vystužená kopou gagov a výborne vybratými vedlajšími postavami (ministri, šéfovia špionáže, prekladateľka). A práve z nich musím spomenúť ašpirantku Garciovú, ktorú skvele stvárnila Mireille Rufel. Zo začiatku nenápadná postava, ktorú som si dokonca filmu veľmi obľúbil. Pôvodne som dával 4*, ale táto komédia ani po x-tom zhliadnutí a po 20-tich rokoch nestráca nič zo svojho šarmu. Zvyšujem teda na 5* Hodnotenie: 90% ()

LilySnape 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie ! Tohle duo ( Reno, Clavier ) můžu jak v Návštěvnících, tak v tomhle úžasném filmu. Už jsem se od srdce tak dlouho nezasmála , jako když se Žralok dozvěděl o tom,že jeho přítekyně je onou špiónkou, která za informace i své tělo prodá... Přesně na sobotní odpoledne jak dělané ! Nečekejte od toho zázrak typu Louise de Funése , ale Jean Reno dokáže pobavit, nejen nahnat hrůzu... jsem ráda, že jsem tento film ohodnotila již dříve čtyřmi hvězdičkami a za nimi si pořád stojím. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem od trojice Clavier/Reno/Poiré čekal přece jenom trochu víc. Vím, že moje vnímání je zkreslené a zničené Návštěvníky a tak mě máloco pobaví na stejné úrovni. I tak to ale byla moc fajn komedie, kde jsou v hlavní roli kvalitní scénář, dobrá režie a skvělé výkony herců, což je přesně to, co člověk od filmu chce. 75% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo momentální náladou, možná (spíše) ne, ale tenhle film se mi vlastně skoro vůbec nelíbil. Nebýt Jeana Rena, díky němuž bylo několik momentů lehce úsměvných, šlo by snad o naprostý průšvih. Ano, já vím, že všechna ta trapnost, přehnanost, ukřičenost a zběsilost měla být vtipná... Jenže nebyla. ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

** (32 bodov zo 100) Film nic moc, typicky francúzsky film zalození na takej pochabosti spletitosti deja. Nezaujimave a fadne, ale to je u takychto zanroch dost caste, nudil som sa pri tomto filme, a budete sa nudit asi aj vy. Neodporucam pozerat, iba ak mate radi Jeana, aj ked ani ten nebol moc presvedcivy! Nechapem ako je mozne ze ste tomu dali tolko hviezdiciek ??? ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama