Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (41)

plakát

Sladké zlo (2010) 

ta krá** - kdopak by ji na závěr nezabil ?? Doufám, že tam fakt na tý ulici neumřel, protože jestli jo ! jestli jo. Tak někoho kopnu do jeho fr.prdelky :-)

plakát

Nuit de chien (2008) 

Jako ženská ( ale ono je to vlastně jedno :-) ) si musím poslintat bradičku nad figurou Pascala Greggoryho ! Ta scéna u vany a pak i ve vaně je prostě to nej :-) 55.letý Pascal s postavou antického boha ! Vow ! A bylo by mi jedno, že by do postele přitáhl i nějakého chlapíka ! Ať si ;-) Vždyť je to fuk :-)

plakát

Le Mariage à trois (2010) 

Je to takové trošku jednoduché drama , kterému ale dávám čtyři hvězdičky. Ovšem dvě z toho dávám za Pascala Greggoryho, kteýžto ať mi povídá, že je jen gay :-D Ten bude bi až to práská :-)

plakát

Monin svět (2001) 

Pěkný film, neurazí, nenadchne... jediné co mě až děsilo, jak jsem cítila s Monou :-) Taky si tak chodím světem a sním o Madsovi :-) Dávám tři hvězdičky, jak říkám, není to ultra třída, ale moc pěkný film...

plakát

Spása (2014) 

Výborný western, dějově jednodušší, ale precizně natočený, Mads jede jak mašina . Dánové mají v něm vážně velkou výhodu ve filmařské branži ! Nějak jsem ale měla ten pocit, že celý film je chudák hlavní hrdina vláčen samými průsery a až v závěru mi ho na chvíli přestalo být líto. Sotva se po letech uvidí s rodinou, je mu zabita, pak zase ho zradí ti vesničtí přizdisráči ( díky Verbale za krásné slovo ), pak trpí u kůlu, pak mu zas zabijí zachránce bratříčka, ježkovy voči... to je fakt moc i na diváka , ne ? Ale pět hvězdiček a čelist dole ! Jak westerny nesnáším, tak tohle ( a samosebou, že v mém případě hodně díky Madsovi ! ) je výtečné !!! Neví někdo kdy to vyjde na dvd ?? Fakt se těším ! Možná do vánoc jako Hannibal :-)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Já jsem tedy Fannibalačka ( rozuměj šílená fanynka seriálu Hannibal ) každou molekulou svého těla, ale jelikož se před uvedením třetí série do tv nudím, tak jsme přišli s nápadem " co se tak podívat na všech osm řad Dextera, ono nám to čekání uteče líp " ;-) Máme s tátou za sebou první sérii Dextera a je to až tak výborný " doplňovatel " k Hannískovi, že s radostí dám pět hvězdiček a těším se na druhou sérii ! Těší mě, že jak Hanni, tak Dexter vraždí ty " neslušné ", nebo rovnou jen vrahy . To se smí ;-)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Tento film mi byl doporučen a nejspíš jelikož jsem od toho čekala tolik , tak právě proto se mi nakonec vůbec nelíbil . No, jo, s tím se nedá nic udělat ;-) Co člověk to jiná chuť. Dávám tři hvězdičky a to jsem uvažovala i nad dvěma... Moc náboženské, moc Jižanské, moc ponuré a ... jo, líbilo se mi to do konce pátého, či šestého dílu, ale pak se to zvrhlo v klasiku, která mohla mít dvě hodinky a bylo by . Nějak jsem očekávala překvapení a ne, že na konci se objeví vrah, který je nezajímavý. Já mám radši styl buďto Obvyklých podezřelých, kde je překvápko a největší jouda je nakonec vrah, nebo ani nevím jak to popsat. Prostě tohle mi přišlo moc nudné... a nepřekvapivé... a úplně na mě dýše, že scénárista, dramaturg a režisér se museli potkat při mši v Jižanském kostele a ještě zhluboka věřit v posmrtný život :-) Psychologické plky mi nevadí, ba naopak, ale tuhle blbost vážně už vidět nechci a jestli uvažují o pokračován í s Farrellem a Vaughnem... možná to vylepší ;-)

plakát

Ztracený svědek (2008) 

Hodnotit by ani nemělo vlastně smysl, tak se mi jen chce něco říct... a mně se chce něco říct ... :-) Hroznej film ;-) No ne, fakt ;-) Chvílemi se tváří jako béčko, pak spadne do efka a tam už zůstane a konec s fontánou a šílenou agentkou FBI a dvěma magorama u fontány , kteří sotva se viděli už se budou nejspíše brát... no takovou hovadinu aby pohledal ! Děs běs a lituju, že jsem včera večer ztratila dvě hodiny života s touhle **** Kdybych měla dát hvězdu, tak jednu za skvělého robota v kuchyni :-)

plakát

Rozhýbej to! (2001) 

Já prostě musím dát pět hvězdiček ! Mads je úúúžasný a uvěřitelný i když objímá a líbá sympaťáka mužského pohlaví. Navíc obdivuji, že se filmařům povedlo dát dohromady nádherný snímek, kde k tomu, aby ukázali lásku nepotřebují lézt lidem do postelí ! :-) Mě se kupříkladu velmi líbil i onen zmiňovaný kýčovitý konec. Jsem taková romantická duše, takže od odby co Mads s nevěstou na sebe mrkli a věděli, že se sice milují, ale nefungovalo by to zcela úplně... tak od té doby jsem byla jak v tranzu :-) Nádhera ! Mads uhánějící si prvně v autě, pak na policejním koni s kyticí v ruce... ( srdce ztiš se, nebo tě kopnu sama :-) ), pak odlétající letadlo, otázka života a smrti ( dle jeho slov )... a doják v závěru, kdy letadlo pilotoval skoromanžel Madsovy skoromanželky a opravdu ho obrátil a přistáli. Madsovo zoufalství jak seděl v té hale na zemi bylo tak hmatatelné, že by člověk to letadlo radši sestřelil, aby ho utišil. Což vzato tudy a tudy by vedlo ještě k většímu smutku :-( No, vážně nádherný film. Včera jsem si myslela, že to jen tak proletím... ale zůstala jsem dlouho a vlastně na celý film :-) Tak snad uvidíme třebas Madsíka v Hannibalovi taky aspoň jednou dát Willovi hubana ;-) :-D

plakát

Adamova jablka (2005) 

Nádherný film. Jedním slovem. Mads Mikkelsen je coby farář Ivan úplně mimo dnešní názory a "díky" nádoru v hlavě má hodně zvláštní vnímání světa... Je úžasný ! Jak ho poprvé Adam zmlátil a on vešel do místnosti s tím, že " jen si skočím na pohotovost, nechce nikdo nic z města ? " - tak to mě dorazilo :-) Ten závěr je tedy drsný, ale nakonec zasáhla zřejmě vyšší vůle, a nádor mu byl " vystřelen " a on kromě toho, že sice vypadá dle slov nových napravujících se duší jako " mentál ", tak je zdráv a v pohodě. Adam zůstal , má i číro a jen lituju toho, že jsem v závěru neslyšla zpívat Madse :-)