Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Figu 

všechny recenze uživatele

Doháním resty u chlapců tvrdé akční doby mýho dětství a u Stevena mi unikal vždy Half Past Dead. Zde se trochu Seagalovi musím smát, protože vyrovnávat se Stallonemu a JCVD se nemusí vždy vyplácet. Byl tu jeden Kriminál, jeden Příkaz k popravě a tím by to mělo asi končit. Dobře i Tango a Cash beru. Navíc přikořeňovat film drsnejma efektama a svěží disko muzárnou to už je težkej průseroextrémek!. Jinak už si můžeme pomalinku všímat kulatícího se hlavního hrdiny... Bohužel! 50% ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Seagal je pro mě živá legenda akčního žánru a tak mě docela mrzí, když se objevuje ve filmech jako je "Na pokraji smrti". Ale na nájem si člověk nějak vydělat musí...Skoro všechno je tady špatně - od třetiřadého scénáře, jenž jde ruku v ruce s neschopnou režií a zmateným střihem, po většinu akčních scén. Na druhou stranu Steven v sobě pořád má to svoje charisma, které prostě bude fungovat, i kdyby měl o dalších třicet kilo navíc a některé scény jsou docela povedené. A jsou to především ty, ve kterých se objevuje (na tento film přímo lahůdková) mrcha s modrými očními stíny Nia Peeples...Vzpomínáte si na seriál "Walker, Texas Ranger"? Ano, je to opravdu rangerka Sydney. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Lahko podvyziveny slon menom Steven Sumo Seagal tentokrat v roli tajneho agenta trojpismenkovej organizacie kdesi v prasivej prdeli ...... ci pardon, ono sa to volalo Alcatraz. Okrem Seagala sa tu ukazal aj cernoch menom Ja Pravidlo, ale hrat nevie - tu si moze so samotnym Styvnom ruky podat. Zaroven sa tymto filmom Half Past Dead zacina odpadova cast Seagalovej tvorby. A uz sa z toho nedokazal vyhrabat. No nic to, filmovy vykal ostane vykalom. Co je na tomto filme dobre? Nic! Keby som mal vypisat vsetko to, co sa mi nepacilo, boli by to litanie tak na 20 - 30 stran. Prosim Vas, chce sa to niekomu citat? Lebo mne sa to nechce vypisovat, len komentar zostrucnim : tento film je rezisersky, herecky a scenaristicky vykal. 0 % ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

laciná fraška kombinující matrix a bayeovu skálu,s řádně obtloustlým stevenem,který tímto filmem definitivně pohřbil svojí slibnou kariéru.laciné hlášky a rapující negři vás pekelně rozesmějí.Nechápu,jak mohl Steven tak strašně přibrat...od Lovce Policajtů neutel ani rok.Jeho škoda,to co se zněj stalo je komické. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Za tenhle film Seagala upřímně nenávidím. Nejen že definitivně zabil víru u jeho skalního fandy (nyní ex-fandy), že se vše v lepší obrátí, ale především tím že se rozhodl se na svou kariéru vyzvracet zrovna na Alcatrazu (mé oblíbené vězení - jako filmová kulisa abych zase nebyl zle pochopen). Na pokraji smrti je vážně tragedie. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Scénář k filmu byl napsán již před deseti lety pod názvem The Rock (Skála). V té době byl však zfilmován jiný scénář se stejným názvem, a tak tento scénář musel “počkat“ deset let, než byl zfilmován. (becki_tu)
  • Některé záběry z helikoptéry byly použity z vystřižených materiálů k filmu Skála (1996). (becki_tu)
  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno