Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal se pomalu ale jistě vydává z béčkových akčních filmů do vod céčkových braků. Tady to ještě nebylo nejhorší, ale spíš díky tupým vězňům a drsné záporačky, kterou zahrála Nia Peeples – ta ženská byla prostě nejlepší na celém filmu. Většina postav se tu chovala jako naprostí dementi, ale místy to byla i celkem prdel. Zazní několik srandovních hlášek, mrtvých tu bylo taky dost, leč bohužel alespoň na průměrné ohodnocení to vážně nebylo. Ale úplná sračka? Tak to ani omylem, znám ještě mnohem horší braky. 40% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Vynikajici vykony hercu, inteligentni akcni film s inteligentnim scenarem, dokonala hudba, vyborne bojove sekvence stridaji duchaplne zabery trochu priblizujici charaktery hlavnich postav. To vse pod taktovkou genialni rezie....................... tak tohle vsechno v tomhle filmu NEUVIDITE. Bohuzel. Ani jediny film se Seagalem nestal ani za zlamanou gresli a tenhle to jenom potvrzuje. ()

Reklama

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem sledoval jednou po ocku, s vypnutym zvukem pri praci u jednoho znameho a myslel jsem ze zesilim. Znate ten pocit kdy se vam neco tak hnusi, ze se musite na to neustale divat, abyste se presvedcili ze to je pravda? Seagal se svymi prebytecnymi desitkami kil a tuny cernochu hrajici si na drsnaky a snazici se o zapletku - z toho se mi otevira kudla v kapse... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak prvních 10 minut se mi líbilo hodně moc a bylo to tak za 5* ale pak se z toho stal průměrnej film kterej se mi ale stále líbil, pro zábavu to stačí.Steven Seagal hrál celkem dobře ale Ja Rule.....to je frajer a umí docela hrát ( i když se víc chová jak rapper než jako herec ) a taky bych nesměl zapomenout na super hip-hopovou hudbu.Celkem je to slušnej akčňák. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přestárlý Steven Seagal s cool šátkem na hlavě se vrací ve velkém stylu. Na pokraji smrti přímo šokuje svou neoriginalitou, kdy vykrádá filmy od Matrixu až po Resident Evil. Don Michael Paul to má v hlavě srovnáno a moc dobře si uvědomuje, že tenhle průšvih dokáže zachránit jen povedeným střihem a rytmickým hudebním doprovodem a to se mu v zásadě daří. Tlouštík Seagal má to štěstí, že tentokrát nefiguruje jako hlavní postava příběhu, ale že se režisér spíše soustředí na více cool záležitosti, jako je souboj vtipného černocha a ultradrsné dívčiny. Herci vcelku seděli, čímž jsem byl opravdu překvapen. Jediné co mě tak štvalo byla ta šílená vykradačka všeho možného. Film bez jediné vlastní scény by si zasloužil nejspíš odpad, ale solidně jsem se bavil, a to po celou dobu. Hold jsem nenáročný divák, který se nechá snadno nachytat na laciné pozlátko. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)
  • Nia Peeples natáčela všechny kaskadérské a akční scény sama. (becki_tu)
  • Některé záběry z helikoptéry byly použity z vystřižených materiálů k filmu Skála (1996). (becki_tu)

Reklama

Reklama