Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V USA zasedá komise, aby rozhodla o projektu ALF, neboli bezprostřední budoucnosti jediného žijícího mimozemšťana na planetě. Plukovník Gilbert Milfoil navrhuje vetřelce podrobit testům a nakonec definitivně zlikvidovat a kapitán. Rick Mullican a major Melissa Hillová jsou pro Alfovo propuštění. Komise rozhodne o přezkoumání informací a odložení zasedání o 14 dní a do té doby se nesmí na Alfovi provádět žádné testy. To se ale nelíbí plukovníkovi Milfoilovi a pokusí se všechno vyřešit po svém. (jonyyy)

(více)

Recenze (48)

borohub 

všechny recenze uživatele

Každý úspěšnější seriál by zasloužil důstojné zakončení. V případě Alfa se tak bohužel nestalo :( Myslím, že by tvůrci udělali lépe, kdyby natočili 2. část dílu Loučení, protože tohle je strašný propadá. Prvních 10 minut vypadá dost nadějně, pak to ale upadne do příšerné nudy. Asi největší problém je absence rodiny Tannerových a typické prostředí jejich domu, dalším problémem je to, že v tomto filmu ani v podstatě nemá hlavní roli Alf (minimálně mi to tak přišlo). Konec je trapný a jakýkoliv jiný konec by byl asi sebelepší (*možná spoiler Líbil by se mi konec ve stylu návrat Alfa k rodině Tannerových *konec spoileru). Zanechalo to ve mě takové divné pocity, škoda. 25% ()

FenderSam 

všechny recenze uživatele

Ďalší film mojej útlej mladosti, ktorý patril medzi moje naj. V tej dobe som ho umiestňoval na vysoké miesto, no po asi 10 ročnom zhliadnutí som zostal sklamaný. Dialógy miestami vtipné, no počas celého filmu som sa nudil a čakal na rýchly koniec. Očakával som prepracovanejšie vyvrcholenie tohto seriálu. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Alfa jsem měl rád jako děcko a když jsem narazil na tenhle film, chtěl jsem si zjistit, jestli by mě bavil i teď a dospěl jsem k názoru, že jo, ale radši zas někdy kouknu na nějaký díl seriálu. Tady totiž vše zachraňoval právě Alf, protože když nebyl zrovna na scéně, tak to byla strašná nuda. A ačkoli ne každá jeho hláška byla dobrá, u nemála z nich jsem se pobavil a to tuhle mdlou šeď tahá nějak nahoru. Ačkoli ne moc, protože kromě něj se to fakt moc nepovedlo... 2* ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Je tomu již dávno, co jsem viděl tento kousek. V paměti mi uvízla jen Alfova písnička : Hej, hej, hej, hej, jedu si vzadu, v růžovym bouráku, nemá to vadu, dám si do čumáku, vzpomínám na svoji starou planetu, žil jsem tam se strýcem, vzpomínám i na tetu, žili jsme v chatrči, jestli se nepletu... :-) Průměrná komedie, Alf nezklamal, ale je jasné že na seriál to nemá. Ale i přesto zdařilý pokus o oživení vesmírné postavy, která si jen tak spadla na zem :-) 60% ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Určitě velké zklamání po skvělém seriálu, který mi připomíná mé krásné dětství. Alf přišel o mnoho ze svého mohutného charisma a není už ani tak vtipný. Celá rodinná atmosféra je pryč a Alf místo aby provokoval sousedy a vykrádal lednici, radši zdrhá z výzkumné stanice. Postrádám mnoho kultovních postav, jednak celou rodinu Tannerových a pak i sousedku Okmonkovou. Tenhle komerční systém Hollywoodu nemám ráda - z každého populárního seriálu nebo grotesky udělat hned celovečerák. Výsledek je předem jasný, ale stejně si svět nedá pokoj. Velká škoda... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama