Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (240)

TO 

všechny recenze uživatele

Tak Hilary Swank mě po dlouhé době vytáhla do kina a zklamaný jsem se rozhodně nevracel. Pěkný horor, voda proměněná v krev, dobytek zachvácený morem a lid vředy, na zem se snesly roje kobylek, z blesků šlehal oheň a já se nenudil, sledoval jsem, jak se tahle sympatická bojovnice se vším vypořádává a jak příběh i přes drobné nedostatky a přílišné plácání se ve snech a vidinách dospěl k celkem zajímavému závěru. Mě se to líbilo a v noci jsem z toho měl zlé sny. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Natočit v dnešní době satanský horor, který by byl ryze originální a vyvaroval se všech žánrových klišé a nechtěných citací ze svých slavnějších předchůdců, je věc velmi nesnadná a "Krvavá sklizeň" je toho důkazem. Zároveň však dokládá i fakt, že i tak otřepané téma jako jsou egyptské rány a satanský kult se dá pojmout s dostatečnou dávkou invence a když k tomu přidáme pár slušných lekaček, dobrou práci s atmosférou a solidní herce v čele se sympatickou Hilary, nějakou tu díru v logice a překombinovanost děje tvůrcům klidně odpustím. Na rozdíl od jiných mi závěrečný double twist nevadil a na mém soukromém hororovém žebříčku tenhle snímek lehce přečnívá spoustu jiných nevýrazných zástupců daného žánru, 3,5*. Mimochodem - ten zvonek z bleskovce je vážně pěkná věcička. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Dost průměrnej film, na to co Hilary Swank točí v posledních letech. Jako takovej náboženskej horor to sice nebylo zas tak špatný, ale bylo to na muj vkus až příliš přeplácaný, hlavně teda na konci a pointa trošku zastaralá a okoukaná. Taky se mi moc nelíbila ve vedlejší roli AnnaSophia Robb, sice sem si jí celkem oblíbil z Terabithie, ale na tuhle roli by se podle mě hodil někdo daleko záhadnější a mysterióznější. Nicméně některý scény jsou docela napínavý a celkově film neni špatnej. jen to neni žádná bomba ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Řekl bych průměrný horor s některými nadějnými scénami s některými bohužel méně nadějnými. Až moc lekavých momentů způsobí, že se skoro přestanete lekat a na místech kdyby ste se pak měli lekat se pak vůbec nelekáte... Dal bych cenu za plakát, který je fakt super. A po kině na něj byla fronta... (což je co říct, když bylo v kině 10 lidí a plakát jen jeden...) ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Až na pár nudných momentů to bylo koukatelné. Nijak zvlášť dobrý thriller, u kterého jsem se těšil na konec - ne kvůli nějakému finiši, ale už mě to doslova unavovalo. Škoda, myslel jsem, že to bude lepší. Pro fanoušky Hilary Swank jedna hvězda navíc, mě zase tak moc tato herečka nezaujala a kdyby nebylo Million Dollar Baby, tak bych ji ani neznal. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení v Lousiane bylo přerušeno díky hurikánu Katrina. (imro)
  • Hudbu k filmu původně napsal legendární Philip Glass, ale producenti nebyli s výsledkem spokojeni, a tak na poslední chvíli najali Johna Frizzella. (imro)
  • AnnaSophia Robb (Loren McConnell) bola vo filme skutočne bosá, dokonca aj v scénach, v ktorých bežala lesom. Podľa jej slov si to celkom užila. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno