Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (209)

boshke 

všechny recenze uživatele

Na plátně máme Garfielda podruhé. A, želbohu, zachází ještě dál než jednička. Pokud jsem humor jedničky označil za infantilní, humor ve dvojce je vyloženě pitomý (dá-li se o humoru hovořit) a primitivní snad i pro děti školního věku. Nebudu se již pohoršovat nad nereálností celého projektu, jak jsem činil u prvního snímku. Tudíž skutečnost, že by Garfield do Londýna nikdy neletěl a s největší radostí by zůstal doma, kde by spokojeně celou dobu jedl a spal, ponechám stranou... Film má pitomý děj, již zmíněný nesmírně dětský humor typu "mluvící zvířátka pečou dort" a "brilantní" zápletku s dvěma totožnými kocoury... Nezbývá než doufat, že se trojky nedočkáme. Nerad bych svého oblíbence označil za "odpad... 20% ()

serena88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si zkoušela pustit asi na 3x a pokaždé jsem u toho vydržela cca 10 min a z toho se na to 3min koukala, ale nebylo to ničím vtipné,žádný dobrý ani originální děj, spíše fádní s trapným tlustým kocourem,který tam je ke všemu hned dvakrát... Když to srovnám s jedničkou,tak ani ta mě dvakrát moc neuchvátila a i u té pro mě byl vysvobozující fakt,že jsem usnula,ale tohle už bylo až příliš ... ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Neviem čím to bolo, ale bavil som sa dobre. Možno keby som sa na to pozrel ešte raz, už by sa tak nestalo, ale napoprvé to ušlo. Určite prospel aj zvyk z jednotky, štýl nám už bol známi, a tým pádom ma to už len tiahlo sebou. To množsto zvierat určite pomohlo, vtipy sa mohli vyrábať na bežiacom páse. Bol som celkom spokojný. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Upřímně, po tom, co kritika strhala první filmový počin s Garfieldem v hlavní roli jsem nevěřil tomu, že se objeví jeho pokračování. Diváci však názor s kritiky nesdíleli a film slušně vydělal a bavil nejen děti po celém světě. A jsem rád, že se druhý díl objevil. Bavil jsem se náramně a to i přes to, že kritici opět trousí mezi zuby hanlivá slova. Copak v dnešní době nemůže film POUZE bavit? Zvlášť takový, který je určen hlavně menším divákům? Co na tom, že dějová linka pokulhává, postavy jsou nevyvážené a Jon s Liz nedostali tolik prostoru, kolik by zasloužili? Tento film je tady proto, aby pobavil. Je tady proto, aby se děti smály a rodiče nenudili (hm, přemýšlím, zda se nějaký rodič nudil, pokud si ale pamatuji, sál se bavil NÁRAMNĚ). ()

COF_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo...Chápu že těm kteří komiks neznají by se to mohlo aspon trochu líbit, v nejhorším případě je film alespon nebude otravovat. Ti kteří znají a mají rádi komiksového Garfielda, budou asi mlátit hlavou o stůl. Film není vtipný a do horoucích pekel ho mimo jiné posílá i neskutečný český dabing! Řeči o tom že náš dabing je výborný jsou naprosto mylné - kdysi možná nyní už ne! Garfield jednoznačně zklamal, ale upřímě řečeno už se to dalo po jedničce čekat! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Původní komiks Jima Davise vychází od 19. června 1978 a je zapsaný v Guinnesově knize rekordů jako nejpublikovanější strip. Pravidelně se totiž objevuje v 2570 denících a magazínech. (imro)
  • Garfieldovo pokračování během úvodního víkendu (16. – 18. 6. 2006) utržilo 7,2 mil. dolarů a celkový výdělek v kinech USA se vyšplhal na 27,8 milionů. Jeho předchůdce utržil před dvěma lety 75,3 milionů v Severní Americe a 200 milionů v kinech celého světa. (imro)
  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama