Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

kingik 

všechny recenze uživatele

Typická trhlá blbinka pro celou rodinu. Tim Allen se v ní pravidelně proměnuje v psa a má to kolikrát neblahé následky, když musí před svojí ženou a dětmi vysvětlovat různá nedorozumění a trapasy, k nimž během proměny dochází. V záporné roli se blýskne Robert Downey a za zmínku stojí i docela zručná režie Briana Robbinse. Film měl bohatý rozpočet a nepůsobí v trikové oblasti lacině. Akon pak v titulkách zapěje chytlavou písničku a nuda přímo nehrozí. Kdo má rád náročné filmy, tak určitě po tomhle nesáhne. 60% ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Blbina od Disneye na proplakané nedělní odpoledne. Jen nechápu, proč jsem se na to v tu neděli díval, když bylo venku hezky. Kutil Tim se proměňuje v psa, ale samotnou proměnu tu skutečně neuvidíte, protože se stačí podívat jen na titulní obrázek čokla s lidskými bulvami...je to dost bizáár, co? :) 40% ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Klasická průměrná americká komedie, která ničím nevybočuje, ale ani neumí pořádně zaujmout. Nesmíse to brát vůbec vážně. Celá ta zápletka je hodně ujetá. Mutace lidí a zvířat tu jedou jako na běžícím pásu. Ale bylo tu několik opravdu srandovních okamžiků, kdy jsem div neprskala smíchy. Tim Allen snažící se napodobit chování psa prostě pobavil. ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Ano, pro děti. Rodinná komedie. Nic víc, nic méně. Pro dospěláky k smíchu asi z jiných důvodů než pro děti. Já se dívala kvůli Robertovi(!). Upřímně jsem se nasmála (viz pár slov zpět), chytala se za hlavu, ale jeho si užila - pro mě úkol splněn a mladší sestře se líbilo. Po(u)žít jen v případě nouze. ()

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som pomerne veľké očakávania k tomuto filmu. Samozrejme, že som nedúfal, že prinesie niečo nové do žánru rodinné komédie (rodinné filmy). Ale predsa, zaujímavý námet a tak som očakával aj zaujímavý film. Film o otcovi, ktorý sa stane psom.. Ten kto má trochu fantázie si to ľahko dokáže predstaviť. Škoda, že autori filmy nenechávajú nič na fantáziu diváka a takmer polovicu filmu sa nám snažia vysvetliť ako je možné, aby sa otec rodiny stal psom. Dúfam, že veľa nevyzradím ak poviem, že za všetkým stoja genetické pokusy. Samozrejme, čo by to bol za rodinný film, ktorý by nemal rodinné problémy... A ako v každom dobrom filme sa tie rodinné spory na konci ako mávnutím prútika vyriešia. Samozrejme medzitým treba dať trochu omáčky nech sa divák zasýti, a nesmú chýbať milé zvieratká, ktoré sú vždy ochotné pomôcť hlavnému hrdinovi a robiť naprieky zloduchom. Škoda, že v tomto filme nevystupujú normálne zvieratká, ale akýsi mutanti... Musím zhodnotiť, že objem a nápaditosť námetu človeka v psej koži vyčerpáva len minimálne. Ak chcete kvalitnejší film na takúto rodinnú tému - doporučujem tento: Klika / Psí život ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • I když se snímek prezentuje jako remake stejnojmenné černobílé disneyovky z roku 1959 (r. Charles Barton), blíže má k jejímu sequelu The Shaggy D.A. (r. Robert Stevenson, 1976). Zatímco v prvním snímku je hlavním hrdinou chlapec, který se proměnil v psa, v pokračování je z něj už dospělý muž se stejným problémem. Kromě toho vzniklo několik dalších, převážně televizních snímků se stejným námětem. (imro)
  • Pro herečku Jane Curtin je Chundelatý pes prvním hraným filmem od komerčního propadu Šišounů v New Yorku (r. Steve Barron, 1993). (imro)
  • Počet scénáristů není konečný, neboť během přípravy se na textu podílelo více než deset lidí. Mezi nimi byl také Tim Allen. (imro)

Reklama

Reklama