Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Příjemná, úsměvná, ale také trochu úchylná a oplzlá komedie. Musím pochvlit alespoň pro mě vtipné hlášky. Ale na druhou stranu musím uznat, že ten film má opravdu hloupoučký a jednoduchý scénář s koncem, který vám je jasný po 10 minutách, co se na film koukáte. Přesto je v tomhle filmu něco, co vás přinutí se podívat do konce. Koukněte na to a myslím, že pokud máte trochu pochopení, film se vám bude líbit... ()

Grondal 

všechny recenze uživatele

Toto je presne štýl komédii ktoré nemám rád. Je až s podivom, že do tejto škatuľky filmov, čo sa vyznačujú humorom z rozmedzia primitívny až fekálny patrí snáď väčšina filmov z filmografie Roba Schneidera. Áno, už podľa tohto som mohol vedieť do čoho idem ale napriek tomu ma to neodradilo - čo už keď mám takú slabosť na pridávanie si takýchto volovín do zbierky. Ale aby som len nenadával, treba uznať že zopár krát som sa aj zasmial, a tento film u mňa nevyvolával záchvaty trápnosti ako iné podobne "humorné" diela. Objektívne by som sa mohol prikloniť aj k 2*, ale to ako je tu prezentované, že to byť "geek" je jedna z vlastností retardov ma fakt vytočilo, a tak nemôžem hodnotiť inak ako hodnotím. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Protože mám Roba Schneidera, navzdory tomu, že nikdy nehrál v žádném 'normálním' filmovém kousku, dost rád, jsou (J)elita ze střídačky jedním z filmů, které jsem byl v posledních několika letech schopný zhlédnout znovu. Porušil jsem jednu ze svých zásad a tuhle krátkou, svižnou, ulítlou, ale trefnou komedii jsem si loni v červenci užil znovu, ačkoli třetí šanci ode mě již čekat nemůže. Stále je to pro mě prachprostá Duganovka v Sandlerovském stylu, která mou stále expandující zhlédnutou filmografii neobohatila ničím nezapomenutelným. Jen mi prostě vyplnila volný čas. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem našel dvě pozitiva: 1) Rob Schneider tady snad poprvé v životě nehraje dementa a byl tak překvapivě snesitelnej. 2) Film má jenom 80 minut. Jinak na filmu snad neni nic, co by stálo za zmínku. Já teda nejsem zrovna příznivec intelektuálního humoru, ale jestli nejvtipnější v celym filmu jsou scény, kdy někdo dostane ránu nějakym předmětem do koulí, tak je to přecejenom celkem slabota. No dodíval jsem se až do konce, kde "překvapivě" nechybělo nějaký to morální poučení, ale myslim, že jsem to viděl poprvé a naposled. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to přesně taková ztřeštěná komedie, která dokonale odpovídá dosavadní Schneiderově kariéře a jaké jsem se obával. Na jednu stranu se jí nedá upřít docela příjemná a pohodová atmosféra a několik momentů, u kterých jsem se musel chtě nechtě hlasitě zasmát. Hlavně postava Jona Lovitze a jeho image zarputilého fanouška Star Wars jsou vynikajícím zpestřením. Ale bohužel záplavu poměrně vydařených a zábavných baseballových sekvencí narušuje až moc trapných a nechutných vtípků, které již klasicky zdobí většinu Duganových filmů. Potenciál nulový, konečný výsledek těsně pod průměrem. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)

Reklama

Reklama