Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 9

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (180)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Asi nejšílenější a nejbláznivější animák všech dob (ano šílenější než Zataženo, občas trakaře 2)... Nemuselo by to být špatné, ale má to jednu obrovskou chybu - všechno je strašně předvídatelné (ano to animáky bývají), ale tady je to moc. Spousta animáků balancuje na hraně, ale tady to balancuje za hranou (třeba vlci, modrovlasé děti).. Konec mě ovšem dojal, takže to úplně nepotopím...50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Presne takovej ten typ animaku, kterej clovek skoukne a prakticky okamzite zapomene, protoze tu neni nic vylozene super, na co by clovek vzpominal, ani nic vylozene spatnyho, kdy by jste vzpominali, co ze to bylo za sracku. Pribeh je relativne originalni i kdyz samozrejme v ramci animaku, animace sice neni uplne top, ale rozhodne ostudu neudela a hudba vcelku fajn. Postavy jsou taky v pohode, hlavni dvojice dokaze pobavit a neni otravna a vedlejsi postavy sem tam hodi nejakej slusnej forek (vlci rulez). Takze na 80 minut v pohode zabava, ale nic vyjimecnyho, proste jeden z mnoha. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Super pozeranie pre všetky vekové kategórie. Gagy hlavne "vlčia loď, vlčie lietadlo, vlčia ponorka atď." prípadne tie pohľady, keď sa malé usmialo, tak to stálo za to... Síce naivné, ale fajn. Čo ma trošku zarazilo, ale na druhú stranu na dnešnú debilnú modernú a benevolentnú dobu neprekvapilo, bolo doručovanie detí na konci všetkým možným aj nemožným kombináciam párov... Ale našťastie to šlo v rýchlom slede, takže dieťa si to nemusí všimnúť... :) ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase jeden super animák, našlapaný akcí, vtipem a parodií od začátku do konce. Nechyběla klasická výchovná témata o důležitosti hodnot, ale vzhledem k tomu, že je to hlavně pro děti, tak to tam má své místo. Snímek mě opravdu bavil, dlouho jsem se tolik u filmu nenasmála. Jen těch dětí bylo moc. ()

Emjecko 

všechny recenze uživatele

Čapí road trip, který ocení především děti (malé), páry v očekávání dítěte, páry majíci dítě, páry chtějící dítě, páry myslící na dítě... Ale co když zrovna do žádné z nabízených kategorií nezapadáte? V tom případě asi nebudete tolik nadšení, ale ani vyloženě smutní. Dejte tomu šanci a uvidíte. Možná vás to nakonec příjemně překvapí a možná dostanete chuť i na nějaké dítě. Je jich tam opravdu hodně. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama