Reklama

Reklama

Obsahy(1)

...aneb návod, jak si konečně dosyta užít prázdniny.  Panic je nanic je mottem hlavních hrdinů, tří šestnáctiletých kamarádů z Prahy. Ničím se neliší od svých vrstevníků, problémy jim dělají jak předpotopní rodiče a většina dospělých, tak hlavně věk. Nejsou totiž ještě opravdovými muži, ale samozřejmě dětství už mají dávno za sebou. Chtějí strávit prázdniny společně, jenže Vašek dostane k narozeninám od babičky poukaz na zájezd k Balatonu. Honza s Jirkou se proto vypraví na vandr bez něj. Vašek si ale nenechá prázdniny zkazit, uteče z autobusu plného důchodců a vydá se za kamarády. Setká se s nimi v hospůdce v zapadlé vesnici, kde se zrodí úžasný plán. Seznámí se s místní kráskou, která by moc ráda strávila alespoň část prázdnin v Praze. Jirkovi rodiče jsou služebně v Paříži, a tak s ní kluci na pár týdnů vymění jejich luxusní vilu za zchátralý statek. Prožijí báječné dny, zažijí spoustu neuvěřitelných a ztřeštěných příhod se starousedlíky, navážou nová přátelství a s pomocí místních dívek se z nich možná konečně stanou chlapi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (618)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Česká vrze prciček dopadla tak jak se dalo čekat - na piču. Tři hovada ehm hrdinové tohoto sqostu, hodlají udělat co jen půjde, aby své ocásky dostali do zatuchlých jeskyněk děvek z jednoho Vidlákova. Nejvíce v oblibě bude česká šukenstar Čárka Vaňková, která hraje sama sebe (kurvu) a některým, ne-li všem třem hovádkům poskytne změření svého hrudníku a pak jim dovolí, aby jí vykropili hrobku. Nejvíc napínavé tedy je , jestli zvládne všechny tři, nebo jí přetře rošt jen některý z naší trojice. Kdo má rád 50 kg teplé hošany s propadlejma hrudníkama a humor o hovně, ten bude nadšen. Jedna hvězda za zjištění, že Vaňková má taky kouzelná prsa jako já. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Je snadné hodit tento film do odpadu, protože se skutečně jedná hned na první pohled o ryzí odpadovou záležitost. Ale já jsem ( zejména ze začátku) měl velmi rozporuplné pocity, jak se k filmu postavit. Dialogy hlavní trojice jsou totálně ubohé, ale vesměs, když se nad tím zamyslím, podobně jednostranně zaměřené rozhovory a vzorce chování mezi takovýmito lidmi skutečně existují. Někdy je to sice trochu mimo a často dovedené do extrému (například zaklesnutí se za nohy o držadlo v MHD), ale zas tak daleko od pravdy to není. Je to takový klasický záhadný filmový jev, že čím jsou dialogy, scény, barva snímku a postavy blíže skutečnosti, tím nám to paradoxně přijde nepřirozené, divné a nereálné. Zato perfektně promyšlené rozhovory bez jediného přeblebtnutí či zakoktání, v nichž mají postavy pokaždé co říct, filmy, v kterých je více animace než normálních záběrů a jejichž barva je tlumená a tmavá, u nich máme dobrý pocit a libujeme si, jak je to reálné. Jinak ale máme samozřejmě tu čest s kravinou od A až do Z, u které se ale člověk rozhodně pobaví a zastydí. Mimochodem, chválíte tu Boučka, ale nejlepší scéna byla rozhodně v obchodě při nakupování prezervativů :-) ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Snad každý ví, že s porodností v České republice to není nejrůžovější. Proto už název je volen jako agitace pro muže, aby se rychle (a bezhlavě) zbavovali samoty a šli do spojení se ženou. Je to snadné, říká návod. Ale co dál? Proč ve filmu není zvýrazněná problematika se studiem, následnou zaměstnaností, s bydlením, a jde jen po ledabylém povrchu. Film se sichruje, že jde o komedii. Ale dost odfláknutou! Tohle je důkaz, jak filmaři vyhazují peníze komínem, a taky proč by tedy měli v jiných oborech si víc vážit korunu? Není lepší jen brát a nic nedávat, mít pro sebe a na druhé kašlat. Ano, takový je náš svět! ()

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Snowboarďáci měli tu výhodu, že v našich končinách to byl první film svého druhu, tudíž se nemohl jakkoliv po někom opakovat a měl volné pole. Panic je nanic to má horší. A je horší. Film bez začátku a konce. Film bez dobrých herců, režie a scénáře. Jediné, na co se dá dívat, je Šárka Vaňková a to ještě když nemluví. Tenhle film prostě nedoporučuji. Radši si vezměte metr a jděte někoho změřit :) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Panic je nanic. A tady bych měl svuj komentář utnout, protože režiser Macharáček byl tak solventní že nás varoval už v názvu své parodie na teenagerskou komedii. Ne konec posměšků. Je to opravdu děs. Nevadilo by že Panic nemá scénář. ale horší je že postavy jsou naprosto nesympatické. Proč bych měl fandit klukům co se blbě chechtají a chovají se vetšinu filmu jako hulváti? A ta Šarka Vaňková? No kde jí je dnes konec. To hovoří za vše. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Do českých kin na film přišlo 82,7 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali 7,1 milionu Kč. (NIRO)
  • Kapela, která hraje v hospodě na vesnické zábavě, je UDG. (Indy21)

Související novinky

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

17.06.2015

Ceny v prvním ročníku soutěže krátkých filmů Artur, kterou pořádá televize Óčko, byly předány. Reportážní video můžete zhlédnout zde. Filmoví nadšenci poslali přes 50 filmů, porota vybírala mezi 29,… (více)

Reklama

Reklama