Reklama

Reklama

About Love

  • Tchaj-wan Guan yu ai
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tři příběhy o lásce a překonání jazykové bariéry, které se odehrávají ve třech různých městech - Tokio, Tchaj-pej a Šanghaj. V prvním příběhu vystupuje Yao, který přicestoval do Japonska z Taiwanu. Volný čas tráví projížďkami po Tokiu na kole. Náhodně potká malířku Michiko a zamiluje se do ní. Druhý příběh vypráví o Tecchanovi - japonském studentu v Tchaj-peji, který pomůže kamarádce A-Su s montáží poličky. V posledním třetím příběhu přilétá Shuhei z Japonska do Šanghaje. Yun, která žije v malé samoobsluze s matkou a u nichž je cizinec ubytován, se ihned do Schuei zamiuluje. (-Rastaman-)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Faye 

všechny recenze uživatele

Tři něžné příběhy o lásce. Odehrávající se ve třech různých místech Tokio, Taipei, Shanghai, v každém místě je muž a žena (nebo spíš chlapec a dívka ). Pocházejí z odlišných kultur, mluví jiným jazykem. Něco ztratili a zároveň něco jiného našli ..... snad. Všechny jsou o tomtéž, přesto je každý příběh osobitý. Pro milovníky asijských filmů povinnost. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Kouzelná, nudná, roztomilá. Tak nějak se dají ty jednotlivé povídky vystihnout. Kdyby se ta první rozáthla a udělal by se z ní samostatný film, možná by si to zasloužilo i vyšší hodnocení. Možná by to ale také delší rozsah úplně pokazil. Kdo ví. Druhá povídka je fakt děs, taková zbytečně natahované, fakt si přejete ať už skončí. Poslední má moc pěknou pointu, to je na ní asi to nejlepší. ()

Reklama

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Se sebezapřením čtyři *, ale jak zvrhlík, tak pablb mě stejně přivádí k nutkání snižovat jen na tři. Byla by to škoda. Tento snímek je výjimečný, z různých prostředí. První příběh je nádherný, romantický, v druhém jsem raději poskakovala dopředu, když došlo na zdlouhavé protahování...a třetí...no, já vím, i tací lidé existují. Hodně se mi líbila mnohojazyčnost (i když kolikrát se i docela dlouho nemluvilo a stejně příběh příjemně pokračoval :) ). ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tři různá místa, tři různé příběhy o lásce avšak všechny mají něco společné. Všechny jsou o dvou lidech, kteří i když mluví jinou řečí dokážou si k sobě najít cestu. Láska je v příbězích podávána velice minimalistickým dojmem a pravé vyznání lásky se objeví až v posledním příběhu, přesto je však ze všech příběhů láska cítit. Rozhodně se jedná o romanci, kterou nám hollywoodská produkce nenabídne ale narozdíl od korejských romantických filmů, které jsem měl tu čest vidět mě tento snímek tolik neučaroval a převážně první dva příběhy se dost táhly a výborný třetí už to nezachránil. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tak prý romantické příběhy o lásce…____ První historka: kterak každodenně stalkovat dívku na jednom místě a ve stejnou dobu, ale pak se málem přetrhnout při honičce po městě ve snaze oslovit ji a ještě přitom ztratit kolo. ______Druhá: jak si uprostřed noci v činžáku nekvalitně stlouct poličky za pomoci mladíka omámeného falešným sexuálním příslibem. _____ Třetí: Jak si /ne/nabrnkout zahraničního studenta při házení míčem do zdi._____ SHRNUTÍ: Příběhy spojuje motiv jazykové bariéry a na tu jsem narazila i já. Nerozumím, jakou řečí mluví autoři filmu, ale pozemština to nebude. Vzhledem k dlouhým, prázdným a opakovaným záběrům bych si tipla, že to bude řeč z planety Nuda. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Shanghaji, Taipei a Tokiu. (Cheeker)

Reklama

Reklama