Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Draculově porážce uděluje církev Van Helsingovi úkol sledovat a vymýtit upíry ze zemského povrchu. Hon na upíry ho vede přes kontinenty a nakonec se schyluje k rozhodujícímu boji v Los Angeles. Tady se utkává s armádou démonů vedených upírem Sebastianem, který zabil Van Helsingovu milovanou ženu. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (56)

Neel 

všechny recenze uživatele

To je ples příšer, či co? Rhett Giles je sice velice pohledný exemplář, ale tento počin neměl šanci zachránit. Kde jsou ty staré legendy o upírech? Při bojové scéně jsem jen vzdychla, na závěr už jsem se málem rozbrečela... Půjčila jsem si film, abych si udělala hezké odpoledne a jak to dopadlo? Celé jsem si ho zkazila. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po par minutach jsem si myslel, ze to bude pecko. Po dalsich par minutach jsem si myslel to same. Po pulce filmu jsem si myslel ze to je pecko. Ke konci filmu jsem porad cekal ze to bude pecko. A kdyz film skoncil, zjistil jsem ze to svym zpusobem bylo pecko. Film kluku ze sidliste, scenar si napsali ve skole v kabince na zachode behem prestavky, hadry nasli u rodicu ve skrini. Tatovi ukradli novou digitalni kameru z Datartu a hura, film je pripraven. Nejdojemnejsi z celeho filmu: finalni scena, kdy mila pana VanHelsinka mu lezi v naruci po kousnuti upiriho prince. Je polomrtva z jeho kousnuti, sotva popada dech presto je schopna si jeste upravovat vlasy, aby Pepa za kamerou mohl zmacknout na kamere ZOOM a zabrat jeji xichtik. Waw a prave proto miluju tyto odpadove slupky. ()

Reklama

AlistairMir odpad!

všechny recenze uživatele

Odpady dávám velmi nerad, ale tady opravdu není ani jedna jediná věc, která by film vytáhla alespoň na jednu hvězdičku. Otřesné po všech stránkách, nemá to hlavu, nemá to patu, nemá to vůbec nic kromě prvního místa v anketě nejhorší upírský film všech dob. A to je, vzhledem ke konkurenci ve formě snímku Vlado Narážeč , už co říct. Špatné filmy mám kolikrát rád, tvůrci je neberou vážně a často pobaví. Tohle je ale opravdu otřesný film, který mi ukázal, že 75 minut může trvat věčnost... ()

Jan.S.Harold 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z nejhorších věcí, co jsem kdy viděl... "Dnes večer ... JSMÉÉÉÉ!!!!" Dva z nás se ráno potýkali s průjmem, jeden se pozvracel. Nekecám! Při odchodu z promítání jsem zjistil, že si nepamatuju, o čem film byl, jak se jmenoval, vlastně mi úplně zmizel z paměti, a ani když mi ho spoludiváci vyprávěli znovu, na nic jsem si nevzpomněl. Takže každý, kdo rád experimentuje se svými psychofyzickými limity, by to měl vidět. :) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

No to bola teda blbosť! Jednak príbeh ktorý je tak nudný, že viac ako na obrazovku budete sledovať na hodinky či pohybujúci sa kurzor v prehrávači. Jednak akciou ktorá síce nejaká bola, ale absolútne nefungovala a zapadla do priemeru nudy. Dialógy a monológy dorazia aj tú poslednú štipku odhodlania dopozerať tento film. Jediná vec, ktorá na mňa jemne zapôsobila aj to len na chvíľku boli súkromné orgie. Na hviezdu však film nemá nárok. Ten 10% raiting je úplne precenený. ODPAD! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama