Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Diskuze

Arnyfe

Arnyfe (hodnocení, recenze)

Dannyho Dyera mám zafixovaného jako fotbalového všehožrouta a vůbec mi sem nepasoval.Příběh na mně vůbec neudělal žádný dojem.Ohrané klišé dá se říct s partičkou lidí na samotě u lese a v patách banda psychopatických maniaků.Odpad!

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

dost slabe. prva polovica uplne o nicom (nechapem ze niekto tvrdi ze ta je lepsia) a potom pokracuje nejaky nudny masaker, slaby humor, slabe nevyvazene postavy.. ak sa chcete pobavit na filme s tym istym hodnotenim, skuste Hatchet. ten je lepsi a jeho sceny sa mi vybavovali pri sledovani tohoto filmu, pretoze som sa dost nudil a zaspal.

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Napínavé a zábavné... ideálna kombinácia. Veľmi vtipné dialógy, napr. tento: - "Teraz sa vrátime na chatu. Zamkneme sa a hneď ráno vyrazíme." - "Kam?" - "Tak to neviem." - "Fakt dobré riešenie."

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

4*, zaujal, hlavne ta strela do....ale vsak nebudem prezradzat..

Morien

Morien (hodnocení, recenze)

Je možné, že se autoři inspirovali, ale rozhodně si myslím, že to není dobový starý film...

wipschka

wipschka (hodnocení, recenze)

Je to možné, už si nemamatuju provedení toho filmu, ale námět mi připomínal jednu povídku od E.A. Poea, a podle těch je filmů spoustu..takže se nemyslim že by to bylo nemožné...

Morien

Morien (hodnocení, recenze)

wipschka: Já si myslím, že to nebyl žádnej konkrétní film, to museli natočit jenom pro účely Izolace, protože obrazová kvalita byla úplně stejná jako zbytek filmu a taky to provedení nebylo na úrovni němého filmu...

wipschka

wipschka (hodnocení, recenze)

Neví někdo, odkud byla ukázka černobílého filmu, která se tam ukazovala když si hl.hrdinové povídali o tom, co se dělo v tom "hotelu" ve kterém byly?Děkuju za jakoukoliv odpoved:)

Cedr

Cedr (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem vyzdvihnout pár hlášek, ale po té závěrečné ultimátní jsem všechny předchozí zapomněl :)

s.h.a.r.p.

s.h.a.r.p. (hodnocení, recenze)

neni to zrovna kinematograficka perla...nicmene me to vytecne pobavilo... chvilema to slusne buduje napeti, jindy to umi zase kralovsky rozesmat (diskuze o gilotine versus useknuta hlava o nekolik policek dal, eskort servis atd)...plus nektery hlasky byly vazne zlaty...zejmena ta uplne na zaver

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

Dannyho Dyera mozem a tento film celkom vysiel takze nemam sa naco stazovat len tak dalej :)

Reklama

Reklama