Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obstojný slasher, ale nic víc. něco podobného tu už bylo nesčetněkrát a ještě nesčetněkrát bude. Ani severské prostředí není ničím zvláštním, protože tohle není první skandinávský zabiják podobného ražení. Fajn je černohumorný nádech, což má na svědomí především partička výletníků, která je ukázkově nesourodá. Ale ani v jejich případě jsem tu interakci nedokázal plně ocenit. Zabiják je celkem zábavný a je dobře, že se nejedná o žádné nesmrtelné monstrum, ale zase nepředvádí nic extra. Gore tu nějaké je, ale nejlepší scéna přijde až v samotném závěru. Slušně natočená rutina. 60% ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení ze Švédska.... Určitě jeden z těch lepších slasheru. Maska je stupidní, ale vše je to dáno do souvislosti s firemním seminářem. Sice nic nové pod sluncem, ale bavilo to až do konce. Postavy jsou obyčejní lidé, žádné mladé, krásné lidi nečekejte. Retro prostředí je určené k vraždění, hudba sedí, vražd bylo taky dost. Hlavně tajemný zabiják nebyl nesmrtelný a taky dostal pořádnou nakladáčku. A nikdy nepodceňujte sekretářku s kosou.... ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

9 lidí jede někde do restaurace kde mají stavět supermarket na teambulding. Je to tam jeden jeden větší blb vedle druhého (Co vůbec dělal ten dědek ten je tam úplně zbytečný jen tam pořád kecá jak se za jeho časů bylo dobře ?) a kromě jedné ženské všechny nezajímavé (K čemu tam byla ta co pořád chlastala? Jedna je tam nová řekne názor a oni ji vždy utřou, že je nová a má držet hubu). Tak se tam baví a postupně tam zemře personál hotelu a pak jde vrah i po nich  jelikož tam takřka není nikdo sympatický fandíte mu bohužel většina vražd je mimo záběr. Pochválit jde možná ta maska P.s. Hláška tak jako kytice se ne vždy skládá z růží  je blbost pokud si koupím kytici z růží budou tam růže nebudou tam gerbery. P.s. 2 Mají možnosti co si nechat , když ztroskotají a jeden si chce nechat laptop a jedna ženská káže o olejové skvrně co škodí ekologii. P.s. 3 co za debila si prohlíží svůj penis v zrcadle a dělá si při tom asi dobře? P.s. 4 V té restauraci nemají jídlo jelikož zemřel kuchař nicméně oni ten pobyt měli  nahlášený to se nemohly připravit a  neměly tam nic jiného než párky v rohlíku ani blbé hranolky třeba? 40 procent ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ja ten švédsky humor fakt zbožňujem! The Conference je tohtoročné hororové prekvapenie, aj keď sa primárne o horor nejedná, ale o čistokrvnú hororovú komédiu, ktorá ma prekvapivo bavila viac v tej prvej humornej hodine, ktorá predstavuje jeden toxický teambuilding, aj s ukážkovými korporátnymi toxickými vzťahmi spolupracovníkov. Švédi jednoducho vedia ako ich humor správne podať a tak sa tu nijako netlačí na pílu, ale celý vtip vlastne vyplýva z maximálne stereotypného zobrazenia určitých typov ľudí/zamestnancov a ich následných trefných komentárov a musím povedať, že som sa bavil náramne. V tej hororovej/vraždiacej časti prevažne v posledných štyridsiatich minútach je The Conference štandardným slasherom, kde by som uvítal odvážnejšiu alebo o dosť uletenejšiu story, ktorá by sa do podobného filmu hodila, no vo výsledku ponúka len štandardnú slasher naháňačku a absolútne otrepaný motív hlavného zabijáka bez štipky invencie. Trocha škoda, pretože popracovať na tom, mohol z toho vznikúť nový kultový snímok v štýle Dead Snow. V tomto podaní však stále pomerne zábavná hororová komédia, ktorých sa dnes už točí pramálo. Navyše takto profesionálne s fakt prvotriednou kamerou a vyslovene nápaditým strihom jednotlivých scén (prelínanie medzi občasnými vraždami a situáciami na team buildingu). PS: a kedy naposledy som videl horor, kde by neumierali -násťroční, ale dospelé postavy všetkých vekových kategórii si už ani nespomeniem, takže palec hore aj zato! CELKOVO: 7/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď si človek zoberie tie semináre vo všeobecnosti, či už kňazské alebo aj takéto kolegiálne, tak má vzhľadom na priebeh týchto seminárov pocit, že to slovo je odvodené od slova semeno, ale nie je tomu vždy tak. Niekedy to môže skončiť riadnou sekanou, na nešťastie účastníkov však nejde o sekanú z mletého mäsa. Slasher s komediálnymi prvkami a typickými škandinávskymi prvkami, ktorý nie je v rámci zmesi žánrov výnimočný, ale nuda to nebola. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama