Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wesley Snipes (Trilogie Blade) jako ozbrojený a extrémně nebezpečný střelec ve výbušném akčním thrilleru Nukleární cíl, ve kterém není nic, jak se zdá na první pohled. Rusku hrozí jaderné nebezpečí a zachránit ho dokáže jen jediný muž: Střelec (Snipes). Elitní tajný agent amerických zvláštních jednotek dostal za úkol vyřadit z provozu jadernou elektrárnu před tím, než její reaktor vyhodí do vzduchu teroristé. Střelci se podaří proniknout do přísně střeženého zařízení, označit cíl pro americké rakety a nyní připravuje svůj únik. Když ale zjišťuje, že to budou samotné rakety a ne teroristé, kdo způsobí jadernou katastrofu, je mu jasné, že na něj někdo nastražil past. A tak začíná souboj s časem, kdy se musí pokusit dostat výbušniny mimo určený terč. Exploze by totiž způsobila smrt tisíců lidí a zkázu dvou světových mocností. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Zlí pánové vymyslí zákeřný plán a využijí přitom hodného pána, který do akce nechce jít, protože kdysi udělal velikou chybu. Ale milá paní mu řekne, že to není jeho vina, takže do toho jde a všechny zlé pány zneškodní a s pomocí milé paní odhalí ten zákeřný plán. Kolikrát to tu bylo? Nesčetněkrát. A když se to ještě odflákne a invence se hodí do koše, tak mi to vůbec nevoní. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes se tentokrát v dalším béčkovém filmu z rumunsko-britské produkce zaplétá do mocenského boje v Čečensku. Někdo jej a jeho jednotku využil k vlastnímu prospěchu a nechal je umístit terč pro raketu na aktivní reaktor. Přijdou na ten podvrh včas a dokáží ještě změnit cíl smrtící rakety? Další ultra levný akčňák z počátku hodně nudí, při akci vyvolává smích a na závěr jen nevěřící kroucení hlavou nad stupidní zápletkou. Ale vezmu-li to kolem a kolem, jednou se na to podívat dá. Na závěr jen smutná poznámka. Proč Wesley začíná upadat na stejnou filmovou úroveň jako Dolph Lundgren? ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film postrádá atmosféru, větší akci, nápady a hudbu. Jinač by to šlo, nápad se tu najde, příběh taky i záporáci nejsou špatný, ale rpostě tohle bylo takové nedotažené, nemastneé, neslané. Škoda, že se Wesley Snipes upisuje do podobných filmů. Filmy se Seagalem, Lundgrenem a Van Dammem se mi líbí o dost víc teda. Takže tento film hodnotím tak na 40% = ** ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že tí, ktorí Wesleymu veštili, že upírobijec Blade bude jeho životnou rolou, mali pravdu. Vždy je smutné, keď herec narazí na svoju životnú úlohu vo veku 36 rokov a potom sa až do dôchodku morí s preplácanými blbosťami, béčkami a céčkami. Nukleárny cieľ je chaotické pobehovanie európskymi lesmi, k tomu biedna akcia a nulový výkon hercov. Snáď aj režisérov predchádzajúci film (blbý slasher Duch ohňa) bol lepší, ako toto. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento typ filmu a príbehu (záchranná akcia) a aj keď to od začiatku smrdí lacným video béčkom, vôbec mi to po skončení filmu nevadilo. Videl som už niekoľko takýchto filmov, či už od Lundgrena alebo Van Dammea a musím povedať, že som milo prekvapený. Veľký rozpočet a ani štýlové akcie pre Wesleyho sa tu nenájdu, ale stačil mi aj obyčajný Wesley a jeho charizma. Akcia je celkom skromná (aj keď tank a výbuchy sa dostavia), no predovšetkým je to o zakrádaní na nepriateľské územie a o tichom zneškodňovaní nepriateľov, čo ja osobne veľmi môžem (plus tu hraje aj fajn prostredie jadrovej elektrárne). Jediná väčšia akcia je na konci a tým, že tam pred tým žiadna väčšia nebola, tak na finále to bohate stačilo. Pozeralo sa mi na to veľmi dobre aj s toho dôvodu, že kamera nebola roztrasená, ako býva zvykom u podobných filmov, takže spokojnosť. Určite jeden s tých pozeratelnejších filmov v rámci žánru a aj od Snipesa, škoda len toho hodnotenia, ktoré odradí zopár ľudí. 65% - 3* ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama