Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wesley Snipes (Trilogie Blade) jako ozbrojený a extrémně nebezpečný střelec ve výbušném akčním thrilleru Nukleární cíl, ve kterém není nic, jak se zdá na první pohled. Rusku hrozí jaderné nebezpečí a zachránit ho dokáže jen jediný muž: Střelec (Snipes). Elitní tajný agent amerických zvláštních jednotek dostal za úkol vyřadit z provozu jadernou elektrárnu před tím, než její reaktor vyhodí do vzduchu teroristé. Střelci se podaří proniknout do přísně střeženého zařízení, označit cíl pro americké rakety a nyní připravuje svůj únik. Když ale zjišťuje, že to budou samotné rakety a ne teroristé, kdo způsobí jadernou katastrofu, je mu jasné, že na něj někdo nastražil past. A tak začíná souboj s časem, kdy se musí pokusit dostat výbušniny mimo určený terč. Exploze by totiž způsobila smrt tisíců lidí a zkázu dvou světových mocností. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Nejspis so na to da koukak do konce, ale ze bych to fakt potreboval vedet? SCENAR vcetne rozhovoru napsal typek za jedno odpoledne. Nejdriv jsem se bavil tim, jak je to pruhledne. Nejvic asi na zacatku, nez jsem usnul. Rozhovor tech generalu (???) na zacatku byla proste typkova uvaha, akorat obcas prerusil primou rec a zmenil jmeno. AKCE je to, co bych mel psat na zacatek kdyz je to akcni film. Typek utika pred ruskym tankem. Utika uprostred rozbombardovane opustene(!) vesnice. Tank zbori barak. Typek utika, preskoci zed. Pobliz typka je barak a pred nim holcicka. Typek uvidi malou holcicku. Typek se ji zepta co tady dela. Holcicka nejspis anglicky neumi a tak mlci. Typek ji vezme pod ruku a zatahne do nejblizsiho baraku. Tank rozbori zed. Projede okolo typka v baraku. Holcicka vybiha. Typek za ni. Chyti ji. Otoci se a prask. Sejme ho snajpr s dragunovem. VTIPNE KOMENTARE Beky ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nějak co čekat od takovéhoto filmu s hodnocením, které tady na mě při psaní komentáře vykukuje? (35 %) Wesley Snipes se narodil pro akce a nejspíš v nich také umře, jednou. Tenhle film, jak už se v ostatních komentářích píše je spatlanina akcí z jiných filmů, dávající do sebe právě film s názvem Nukleární cíl. Ty dvě hvězdičky dávám za to, že jsem se u té akce občas bavil, a nesledoval to, co je čí kopie. Film jako příběh byl hrůzný, Wesley toho moc nenamluvil a vté černočerné tmě se docela i ztrácel, takže bylo problém vystopovat i jeho herecký výkon, ale nakonec se to podařilo, a samotný film, řekl bych by mohl klíďo mluvit za něj. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

I po roce 2000 se vyráběli akční videofilmy jak jen nejlevněji to šlo. Tento není vyjímkou, a byť se tu prohání Wesley Snipes, nejde o nic světoborného. Akce je tu po celou stopáž, avšak kdo se vyzná ve starších snímcích, pozná mnohé převzaté filmové záběry z jiných filmů. Po dějové stránce se vše drží dle mnohaleté zavedené šablony, takže tu máme opět komplot tentokrát odehrávající se v Čečensku a jednoho vojáčka, samozřejmě experta, který vše musí dát s vervou sobě vlastní do pořádku. Nějaká jednotka je poslána do naplánované akce, ze které se nakonec vyklube zrada. Bojiště je viditelně na pár metrech čtverečních v nějakém dole simulující jadernou elektrárnu, nebo co a to je občas podpořeno záběry z velícího centra. Charaktery postav žádné a tak vlastně pořádně ani nevíme co je kdo zač. V 90. letech takovéto filmy vznikali hojně a na jednoduchou akční video-zábavu se hodili vždy. Tento snímek se k nim může zařadit. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes se tentokrát v dalším béčkovém filmu z rumunsko-britské produkce zaplétá do mocenského boje v Čečensku. Někdo jej a jeho jednotku využil k vlastnímu prospěchu a nechal je umístit terč pro raketu na aktivní reaktor. Přijdou na ten podvrh včas a dokáží ještě změnit cíl smrtící rakety? Další ultra levný akčňák z počátku hodně nudí, při akci vyvolává smích a na závěr jen nevěřící kroucení hlavou nad stupidní zápletkou. Ale vezmu-li to kolem a kolem, jednou se na to podívat dá. Na závěr jen smutná poznámka. Proč Wesley začíná upadat na stejnou filmovou úroveň jako Dolph Lundgren? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento typ filmu a príbehu (záchranná akcia) a aj keď to od začiatku smrdí lacným video béčkom, vôbec mi to po skončení filmu nevadilo. Videl som už niekoľko takýchto filmov, či už od Lundgrena alebo Van Dammea a musím povedať, že som milo prekvapený. Veľký rozpočet a ani štýlové akcie pre Wesleyho sa tu nenájdu, ale stačil mi aj obyčajný Wesley a jeho charizma. Akcia je celkom skromná (aj keď tank a výbuchy sa dostavia), no predovšetkým je to o zakrádaní na nepriateľské územie a o tichom zneškodňovaní nepriateľov, čo ja osobne veľmi môžem (plus tu hraje aj fajn prostredie jadrovej elektrárne). Jediná väčšia akcia je na konci a tým, že tam pred tým žiadna väčšia nebola, tak na finále to bohate stačilo. Pozeralo sa mi na to veľmi dobre aj s toho dôvodu, že kamera nebola roztrasená, ako býva zvykom u podobných filmov, takže spokojnosť. Určite jeden s tých pozeratelnejších filmov v rámci žánru a aj od Snipesa, škoda len toho hodnotenia, ktoré odradí zopár ľudí. 65% - 3* ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama