Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wesley Snipes (Trilogie Blade) jako ozbrojený a extrémně nebezpečný střelec ve výbušném akčním thrilleru Nukleární cíl, ve kterém není nic, jak se zdá na první pohled. Rusku hrozí jaderné nebezpečí a zachránit ho dokáže jen jediný muž: Střelec (Snipes). Elitní tajný agent amerických zvláštních jednotek dostal za úkol vyřadit z provozu jadernou elektrárnu před tím, než její reaktor vyhodí do vzduchu teroristé. Střelci se podaří proniknout do přísně střeženého zařízení, označit cíl pro americké rakety a nyní připravuje svůj únik. Když ale zjišťuje, že to budou samotné rakety a ne teroristé, kdo způsobí jadernou katastrofu, je mu jasné, že na něj někdo nastražil past. A tak začíná souboj s časem, kdy se musí pokusit dostat výbušniny mimo určený terč. Exploze by totiž způsobila smrt tisíců lidí a zkázu dvou světových mocností. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Wesley Snipesom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má dobrý príbeh, ktorý síce je extrémne béčkový, ale aj tak sa naň dá bez problémov pozrieť. Akcie určite mohlo byť aj viac, ale aspoń druhá polovica jej obsahuje pomerne dosť. Moc nepoteší, že Snipes tu nemá skoro žiadny súboj, ale aspoň prestrelky sú celkom dobré. A páči sa mi aj, že tu je aj tiché zneškodňovanie protivníkov, síce v tomto prípade skoro iba so strelnými zbraňami, ale aj tak poteší pohľad na Snipesa ako na diaľku s tlmičom zneškodńuje protivníkov. Určite hlavným záporom tohto filmu je to, že vizuálne pôsobí veľmi céčkovo, čo vidno hlavne na exteriéroch, všade polorozpadnuté budovy, časti nábytku a podobne a tento pocit ešte zvyšuje aj réžia. Ale musím pochváliť výbuchy, pretože všetky pôsobia dobrým dojmom. Tento film drží hlavne Wesley Snipes, pretože ked´ je v obraze, tak sa na film dobre pozerá, ale akonáhle je v centre pozornosti niekto iný, napríklad zábery z veliteľstva, tak film upadá. A mohli si odpustiť aj scénu leteckého súboja, pretože zase americkí piloti nemajú s ruskými žiadne problémy. Ale aj tak je to dobrý film, s ktorým určite nebudú mať problém tí, ktorím sa páčia posledné filmy so Seagalom alebo Lundgrenom. 62% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes se tentokrát v dalším béčkovém filmu z rumunsko-britské produkce zaplétá do mocenského boje v Čečensku. Někdo jej a jeho jednotku využil k vlastnímu prospěchu a nechal je umístit terč pro raketu na aktivní reaktor. Přijdou na ten podvrh včas a dokáží ještě změnit cíl smrtící rakety? Další ultra levný akčňák z počátku hodně nudí, při akci vyvolává smích a na závěr jen nevěřící kroucení hlavou nad stupidní zápletkou. Ale vezmu-li to kolem a kolem, jednou se na to podívat dá. Na závěr jen smutná poznámka. Proč Wesley začíná upadat na stejnou filmovou úroveň jako Dolph Lundgren? ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že tí, ktorí Wesleymu veštili, že upírobijec Blade bude jeho životnou rolou, mali pravdu. Vždy je smutné, keď herec narazí na svoju životnú úlohu vo veku 36 rokov a potom sa až do dôchodku morí s preplácanými blbosťami, béčkami a céčkami. Nukleárny cieľ je chaotické pobehovanie európskymi lesmi, k tomu biedna akcia a nulový výkon hercov. Snáď aj režisérov predchádzajúci film (blbý slasher Duch ohňa) bol lepší, ako toto. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká něco lepšího než klasické Béčko, ať rovnou na film zapomene. Bez Snipese si to nedokážu představit, respektivě bych to ani nezapnul. Nemá smysl se dlouze rozepisovat, film doporučuju jako doplnění filmografie jedné bývalé akční hvězdy!! V kategorii levných béček se jedná o čistý průměr. Jednou větou: Říkali mi Blade, teď ze mě můžete, akorát tak blejt. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Je jasné podle hodnocení, že Nukleární cíl nebude nějaký skvělý akčňák. Přesto jsem se u sledování ani moc nenudil. Všechno vypadá bohužel velmi béčkově, ale díky napínavému příběhu se to dá oželet. Ve filmu je poměrně hodně přestřelek, nějaké honičky také najdeme. Škoda, že Wesley nepředvedl nějaké souboje muže proti muži. I přes nízký rozpočet se celkem povedly i scény s letadly. V rámci béček silný nadprůměr, v globálu tak na dvě hvězdy. 45% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama