Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru: Vánoční mise

  • USA The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2005, 11 min

Nikdy neplav sám! Tak zní tučňáčí vánoční krédo, proto musí vyrazit na bláznivou štědrovečerní misi... V newyorské zoologické zahradě si všechna zvířátka užívají tu pravou vánoční pohodu, jedinou výjimku ale představuje lední medvěd Ted. Ten zůstal ve svém výběhu úplně sám a nemá si s kým o Vánocích zaplavat. Tučňák Vojín se proto rozhodne situaci napravit a vymyslí plán, jak mu obstarat vánoční dárek. U ostatních tučňáků se ale nesetkává s přílišným pochopením, proto se vydává pro dárek na vlastní pěst. Když to zjistí velitel tučňáků Skipper, v duchu jejich kréda mu vyráží s ostatními na pomoc. Bláznivější vánoční misi v téhle zoologické zahradě ještě nezažili. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější čtveřice v živočišné říši, při zásahu sehranější než útvar rychlého nasazení. Krvelační pudlové z Hulka jsou proti Mr. Chew jen navonění mazlíčci, tenhle ďábel musel ujíždět na steroidech, protože tak naspeedovaného rafana jsem ještě neviděl. Geniální v nápadech, vymakané v detailech, klišovité v poselství. Škoda jen, že kovadlina svůj cíl nezasáhla. ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Kowalski, Rico, Skipper, Pěšák... Supr čtverka tučňáků, kterou rozhodně stojí za to vidět. "Je jeden z nás, pánové. Všichni znáte tučňáčí krédo. - Nikdy se nekoupat v oleji a těstě? - Ne! To je mroží krédo. Naše zní: "Nikdy neplav sám." --- Pamatuješ na tučňáčí krédo? - Co má fritování se vším tím společného? - Ne tohle, to druhé. "Nikdy neplav sám." " KABOOM!!!"... 80% ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

„Vojenská jednotka“ tučňáků bylo to jediné, co na Madagaskaru dokázalo zaujmout. Nyní se jim dostalo zaslouženého kraťasu, v němž se zúročili všechny jejich přednosti. Drsná vojenská disciplína, hi-tech zbraně a hlavně smysl pro okamžitou improvizaci z nich dělá jeden z vrcholů zábavy, který lze na poli animovaných kraťasů dosáhnout. PS: Vřele doporučuji ruský dabing! Neuvěřitelné ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pinguiny z MADAGASCARU (a jeho ostatné podporné roličky - maličký Mort, párik šimpanzov atď.) sú pre MADAGASCAR tým, čím šialená veverica pre prvú DOBU ĽADOVÚ. Vlastne ešte čímsi viac, lebo kým tá zaujala i v scénach, v ktorých Scrat nebol, v MADAGASCARE boli štyri hlavné úlohy (zebra, lev, žirafa, hroch) také nudné, že keď plátno ovládlo militantné komando tučniakov, takmer som plakal od nadšenia a prietrže dobrých gagov. Preto fakt, že rota ťažkotonážnych čierno-bielych mariňákov dostala vlastný krátkometrážny spin-off, som prijal s nadšením. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Tučniaci sú vrcholom humoru už v samotných filmoch Madagascar a v tomto kraťase to len suverénne potvrdili. Pevne verím, že pokiaľ by tvorcovia niekedy rozmýšľali nad tým, že jedna z postáv zo spomínaných filmov by mala dostať vlastný plnohodnotný celovečerný projekt, bude to práve táto čiernobiela skupinka. (95%) ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama