Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zemětřesení... láva... strach... panika... Během několika dnů v mnoha místech začne zemský plášť praskat a na povrch se řine obrovské množství lávy. Skupina vědců je poslána, aby katastrofu objasnila a odvrátila dříve než následky budou obrovské. Ti při zkoumání naleznou několik neidentifikovatelných nukleárních přístrojů. Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o následek vládní operace, která měla zajistit přísun energie z hloubi Země... (Intersonic)

(více)

Recenze (49)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle laciném céčkovém braku jsem od jeho počátku nevěřil vůbec nic (všechno špatně výprava, triky-nepravděpodobné situace i co se týká samotné fyziky), stejně tak i hraní-nehraní všech těch herců-neherců. A jak že to vlastně vůbec skončilo:-)? Jasný odpad ! Škoda času. Sci-fi pro desetileté naivní dítka.... ()

Triathlet odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se takovéhle filmy vůbec točí..? Je to jenom jedna velká trapnost, jak se tento snímek snaží napodobit filmy jako Armagedon nebo Jádro, některé scény byly zřetelně ukradené, třeba ta jak se ten jeden borec obětuje pro celý svět a přes sklo se loučí se svými přáteli. Už jsem jenom čekal až odjede kamsi dolů výtahem se slovy ,,Opatruj mojí dcerku":) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Je tam veľa krému.“ Najtemnejšia herecká tvár mládežníckeho seriálu „Beverly Hills 902 10“, Luke „Dylan McKay“ Perry (*1965), sa predstavuje v titulnej úlohe televízneho katastrofického trileru o tom, ako sa nám planéta Zem rozhodne dať príučku za to, ako škaredo sa k nej kvôli prírodným zdrojom správame. Začnú teda smrteľne v globálnom merítku útočiť tektonické dosky. Je to presne také zlé, slabé a úbohé, ako by ste čakali z traileru, ale je tu plus a tým je stále spoľahlivo sympatický Luke „mám pokrčené čelo“ Perry (INVÁZIA, PIATY ELEMENT). ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Bývalý fešák z Beverly Hills 90210, Luke Perry má nyní na starosti mnohem důležitější problémy, než ty, které řešil se svými přáteli v tomto kultovním seriálu. Vlastně má jen jeden problém, a to globálních rozměrů. Musí se vydat do středu Země a odpálit nukleární bombu, která by usměrnila lávu, která, jako ze samotných pekel neřízeně vylézá na povrch a ohrožuje tak všechno na planetě. Na Luka jsem se i docela těšila, takovou radost jsem už ovšem neměla z toho, když jsem uslyšela ten nepříjemný hlas Filipa Švarce. Nu což, nějak jsem si zvykla a sledovala, jak si pan Perry bude počínat v záchraně lidstva. Ze začátku se nám v několika okamžicích představí žhavá láva útočící na město, pak se Luke setká se skupinkou vědeckých odborníků, všichni se usadí do "podzemského" vrtného přístroje, který šlohli z Jádra a vydají se do hlubin Země. Mezi členy posádky najdeme i mladého vojína, hotového Sherlocka Holmese, který dokáže díky své všímavosti v mžiku z pohybů jednoho plukovníka vydedukovat, že kdysi prodělal zánět středního ucha:) Celý děj se v podstatě odehrává "pod Zemí." Nějaké záběry, či scény věnující se lávě a jejím dopadům na okolí se zde nenachází vůbec. Veškeré informace jsou nám zprostředkovány pouze prostřednictvím televizní moderátorky, která situaci "napjatě sleduje.":) A celkově je Země v ohrožení až nápadně podobná Jádru, včetně závěrečného Happy endu. "Musíme se postarat, aby z toho vyšlo hlavně lidstvo." - "Jen pro úplnost, mluvíme o totálním vyhynutí." ()

ajne 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Je to prostě Céčko jako když vyšije. Mm ale rád filmy s podobnou tématikou a těch je jako šafránu. Takže i tenhle dostal místo. Neřešte logiku, nečekejte ohromující efekty (i když si myslím, že tady celkem ujdou) a přežijete to. Mne film nevadil, bral jsem ho jako takovou slabší odnož Jádra. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama