Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zemětřesení... láva... strach... panika... Během několika dnů v mnoha místech začne zemský plášť praskat a na povrch se řine obrovské množství lávy. Skupina vědců je poslána, aby katastrofu objasnila a odvrátila dříve než následky budou obrovské. Ti při zkoumání naleznou několik neidentifikovatelných nukleárních přístrojů. Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o následek vládní operace, která měla zajistit přísun energie z hloubi Země... (Intersonic)

(více)

Recenze (49)

Triathlet odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se takovéhle filmy vůbec točí..? Je to jenom jedna velká trapnost, jak se tento snímek snaží napodobit filmy jako Armagedon nebo Jádro, některé scény byly zřetelně ukradené, třeba ta jak se ten jeden borec obětuje pro celý svět a přes sklo se loučí se svými přáteli. Už jsem jenom čekal až odjede kamsi dolů výtahem se slovy ,,Opatruj mojí dcerku":) ()

Elyon odpad!

všechny recenze uživatele

Řekla jsem to jednou a říkám to znovu. Tohle je jeden z nejhorších katastrofáků co znám. Už mě vytočil jen tím, že tvůrci jen napodobovali skvělí film Jádro (souhlasím s Chupacabrem) . Totální katastrofa, hnus a blbost. Po schlédnutí tohodle humusu jsem si musela pustit The Core, abych se trochu uklidnila:). ()

Reklama

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Uz v prvnich 5ti minutach je to jasny odpad a co teprve zbytek filmu? Naprosto predvidatelne a blbe. Pribeh neskutecne stupidni ze by to nesezrala ani slepice s polovinou mozku. Triky radeji ani nebudu komentovat. Mimochodem jestli by nas meli zachranit takovi vedci jako jsou vyobrazeni v tomto filmu tak by s nami byl opravu amen. Tohle to je proste jasna ukaza filmu ktery nikdy nemel vzniknout. Film Jadro byl aspon trochu dobre promyslen tohle fakt ale ne. ()

rodo 

všechny recenze uživatele

Už ten název napovídal, že to bude kravina. No a ejhle, byla to kravina. A co si budeme říkat, Luke Perry v roli doktora-vědce, který zachraňuje celý svět, je asi stejně nepřesvědčivý jako film samotný. Jednu hvězdičku ale dám, protože existují ještě větší sci-fi hovadiny (pro totální výplach mozku doporučuji film Invaze světů, ten jsem málem nerozdejchal). ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Bývalý fešák z Beverly Hills 90210, Luke Perry má nyní na starosti mnohem důležitější problémy, než ty, které řešil se svými přáteli v tomto kultovním seriálu. Vlastně má jen jeden problém, a to globálních rozměrů. Musí se vydat do středu Země a odpálit nukleární bombu, která by usměrnila lávu, která, jako ze samotných pekel neřízeně vylézá na povrch a ohrožuje tak všechno na planetě. Na Luka jsem se i docela těšila, takovou radost jsem už ovšem neměla z toho, když jsem uslyšela ten nepříjemný hlas Filipa Švarce. Nu což, nějak jsem si zvykla a sledovala, jak si pan Perry bude počínat v záchraně lidstva. Ze začátku se nám v několika okamžicích představí žhavá láva útočící na město, pak se Luke setká se skupinkou vědeckých odborníků, všichni se usadí do "podzemského" vrtného přístroje, který šlohli z Jádra a vydají se do hlubin Země. Mezi členy posádky najdeme i mladého vojína, hotového Sherlocka Holmese, který dokáže díky své všímavosti v mžiku z pohybů jednoho plukovníka vydedukovat, že kdysi prodělal zánět středního ucha:) Celý děj se v podstatě odehrává "pod Zemí." Nějaké záběry, či scény věnující se lávě a jejím dopadům na okolí se zde nenachází vůbec. Veškeré informace jsou nám zprostředkovány pouze prostřednictvím televizní moderátorky, která situaci "napjatě sleduje.":) A celkově je Země v ohrožení až nápadně podobná Jádru, včetně závěrečného Happy endu. "Musíme se postarat, aby z toho vyšlo hlavně lidstvo." - "Jen pro úplnost, mluvíme o totálním vyhynutí." ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama