Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Madden se snaží podprůměrný scénář vytáhnout alespoň o půl stupně výš a tvářit se seriózně, nicméně to není moc platné. Logických děr je příliš, posunů kupředu poskrovnu a herecké výkony? Mickey Rourke se marně snaží ze svého rozpolceného zabijáka vymáčknout to nejlepší, Thomas Jane a Diane Lane hrají alespoň standard a nepříjemný, neřkuli otravný Joseph Gordon-Levitt nutí svým výkonem k zamyšlení, zda Brick+The Lookout nebyly jen náhodou a štěstím začátečníka. 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mickey Rourke je hrozná držka, ale stejně má ten chlap charisma. Gordon-Levitt mu jde docela na ruku a jejich společné scény jsou povedené. Bohužel Joseph Gordon-Levitt se velmi rychle stává otravným, stejně jako příběh, který chce být drsný, ale vlastně vůbec není. Scéna před realitkou je jak z filmu, kde na place zrovna nebyl režisér. Nakonec si říkáte, že celou dobu čekáte jen na něco, co se mohlo stát už v prvních deseti minutách. A tak je film docela o ničem... ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Malý komorný filmík s príjemným hereckým obsadením, kde si každý svoju úlohu hrá tak, ako sa od neho žiada, ale v konečnom dôsledku strácajúci vyššie hodnotenie kvôli zrovnaniu hereckého výkonu hlavnej postavy Mickeyho Rourka v Killshote a vo Wrestlerovi, kde jednoznačný výsledok pozná asi každý. :-) ()

^Rain^ 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemne prekvapeni. Naprosto nechapu, proc byl film tak oddalovan (snad od roku 2006) a proc nesel az na vyjimky, co se daji spocitat na prstech, vubec do kin. Film si urcite zaslouzil sirsi release a urcite by se vedle te hromady odpadu, co vychazi, neztratil. Mickey Rourke je jako zasadovy zabijak skvely a predevsim diky nemu jsem se pristihl, ze vlastne "drzim palce" zaporne strane. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Začátek byl velice slibný. Až příliš brzo se ale film zvrtne v tak nějak banální vyprávění bez zjevného dějového posunu, ve kterém se Mickey Rourke snaží vypadat jako indián a John Madden zjevně nemá jasno, jeslti chce vyprávět zabijácký opus magnum nebo prostoduché romantické drama. Skrze nezajímavé postavy tak sune příběh dopředu líně, bez nápadu. A relativně dobře budované finále zabije nechutným deus ex machina... ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Thomas Jane (Wayne Colson) a Mickey Rourke (Armand 'Blackbird' Degas) spolu již hráli ve filmu Černý čtvrtek (1998). (Ajka1)

Reklama

Reklama