Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (149)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný animák, ale... Prečítal som si zopár názorov ľudí a musím sa s nimi stopercentne stotožniť. Detskému divákovi táto rozprávka dá absolútne minimum, keďže prelínanie časových rovín nemá šancu pochopiť a pre deti zaujímavých scénok tam bolo minimum. Ja ako dospelý divák som striedanie prítomnosti, minulosti a budúcnosti síce pochopil, no na môj vkus bol tento animák spravený dosť nesympaticky. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

41 % - Stokrát omílaná důležitost rodiny z toho kape jako ze špatně seřízeného kohoutku. Toho rodinného sentimentu je tady tolik, že jsem na to byl po chvíli už hodně alergický. Američany to možná rozněžní, protože ti mají ty rodinné hodnoty ve filmech velmi rádi, ale mně to jako náplň celovečerního animáku připadá dost málo. Fóry vesměs žádné, nebo respektive ne takové, kterým by se dalo smát. A naprosto přihloulé nelogičnosti spojené s cestováním v čase. Korunuje to ta finální se zaťukáním na dveře sirotčince (který mimochodem vypadá jako honosný dům zámožné rodiny). ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Another Believer ,2. Little Wonders ,3. The Future Has Arrived ,4. Where is Your Heart At? ,5. The Motion Waltz (Emotional Commotion) ,6. Give Me The Simple Life ,7. The Prologue (Score) ,8. To The Future! (Score) ,9. Meeting the Robinsons (Score) ,10. The Science Fair (Score) ,11. Goob's Story ,12. A Family United ,13. Pop Quiz and the Time Machine Montage ,14. The Evil Plan ,15. Doris Has Her Day ,16. Setting Things Right ,17. There's a Great Big Beautiful Tomorrow ,18. Kids of the Future, ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Robinsonovi se mi líbili i nelíbili. Líbil se mi ten pěkně vymyšlený příběh. Nevěnovala jsem tomu plnou pozornost a tak snad díky tomu jsem byla vývojem událostí trochu překvapená a to mile. Co se mi moc nelíbilo byla ta bláznivá vyplňující vata kolem. To se možná líbí dětem, ale na mě to už bylo příliš. ()

Křepi 

všechny recenze uživatele

To, co ze začátku vypadá jako hodně infantilní film je ve skutečnosti hodně infantilní film... Není mi moc jasné, pro jaké publikum je tento film určen. Hodně malé děti ho nepochopí a ty větší to nebude bavit. Maximálně je to pro ty největší děti, kterým už zase infantilnost chybí :) Celkově za 2* nicméně za hudbu Dannyho Elfmana a za krátkou negativní vizi budoucnosti nakonec dávám 3*. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • Když Wilbur představuje svou rodinu, říká, že jeho otec vypadá jako Tom Selleck. Tato postava se sice na plátně neobjeví přímo, ale slavný herec jí propůjčil hlas. V německém dabingu Sellecka nahradil Thomas Gottschalk a Wilbur říká, že jeho otec vypadá jako Gottschalk. (imro)
  • Jim Carrey si mohl během přípravy filmu vybrat, zda chce dabovat Bowlera, nebo hrát ve snímku 23 (r. Joel Schumacher, 2007). Rozhodl se pro druhou možnost. (imro)
  • V originálním znění původně Wilbura namluvil Daniel Hansen už před více než pěti lety. Když se později prováděly změny, musel do studia přijít mladší hlas Jordana Frye. (imro)

Reklama

Reklama