Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Lima 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, lidi, vy to berete moc vážně :o) Víte, jaká je to pohoda, pustit si Wynorskiho opus magna, otevřít si k tomu pivko, vychutnávat si žánrová klišé, smát se špatným trikům a tragickým hercům a s kamarádem odhadovat, která z následujících postav zhebne? První musel být kuřák, to je jasné, to je dnes škodná a až do samotného závěru jsem měli 100% úspěšnost odhadu, škoda, ten konec nám to pokazil :o) ()

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Čo dodať na záver? Kobra mi bola sympatickejšia, aj keď som fandil viac varanovi.. je to take netradičné zviera, ale malo biednu animáciu, kobra bola spracovaná lepšie (ha-ha)). Herecké výkony biedne, biedne. Radosť zaplakať. (Tí herci nevedia utekať, naháňa ich megavaran a oni bežia ako keď hrám s frajerkou naháňačku). Postavy konajú absolútne, ale absolútne nelogicky. : )) Jediné čo si ako tak cením je nápad. Je síce nedotiahnutý, biedne spracovaný, ale videl som už aj horšie filmy. Na záver: vymazať z mapy = zapáliť ?!?!? ()

Reklama

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Lol, varan přijde už v prvních 30 sekundách a hned slyšíme známej monster skřek, co se opakuje tak přes 15 let snad v každý PC hře. Nejvtipnější je, když někdo začne střílet - nekonečný zásobník, žádná fyzika a jednou jim ujela kadence (Duke Nukem styl). V hlavní roli banda zelenejch aktivistů a černovlasá extrabitch s hlasem dítěte, která na ostrově pěstovala obří obilí k nakrmení lidstva. Většinou, když někdo umírá, nebo je žere monstrum, tak jenom trapně stojí a koukaj. Michael Paré je jedinej dobrej a solí hlášky, jinak je to moc vážný a tim pádem nudí, což je škoda. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tomu se dá smát. Ale opravdu. Proto také dávám jednu hvězdu, protože mě to dost pobavilo. Varan, kterej vypadá, jak atrapa z Jurskýho parku a kobra, kterou bych chtěl mít za domácí zvířátko. U efektů jsem se zasmál, protože ten konečný souboj mezi přerostlými obludami je vtipný. Herci opravdu špatný, ale měli i blbě napsané role, takže scénář taky občas zábavnej. Co mě, ale nejvíce pobavilo bylo, jak všichni, hlavně ten hrdina filmu měl pořád náboje v pistoli. z jedný pistole vystřílel 50 nábojů a pak znova a znova a znova. :-D Jinak taky ty pijavice byli docela dobrej nápad. 25% ()

Sir_Koki odpad!

všechny recenze uživatele

Sice tento výraz nesnáším, ale musím ho použít: WTF. WTF film od začátku do konce, ve všech směrech, po všech stránkách. Naprosto mimo jakékoliv kategorie. Satanistická bible filmu. Velká část filmů hodnocených hromadně odpadem si ve srovnání s tímto "filmem" zaslouží aspoň dvě hvězdy. Ale je to fakt prdel :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)

Reklama

Reklama