Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Celý námet a nápad na film padol na hubu ...a príčina?...ako inak peniaze!!!! Efekty....chaa...prepracovanosť príšer a ich pohyb ...ach jo.....samotný herci, až na pár výnimok nesympatický, béčkový a nepresvedčivý.....A tešil som sa aspoň na záver očakávajúc strhujúci boj varan vs kobra...akurát zostalo len pri čakaní, pretože z veľkého súboja zostala llen púha fraška.....škoda...zlé to byť nemuselo ...ale na takýto film treba kopu peňazí (teda ak má stáť za niečo). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud se u většiny filmů, kde jsou obrovská monstra, těšíte na scény, kde se monstrum objeví, a nebaví vás scény, kde není a kde se jen kecá, snímek „Varan vs. Kobra“ je přesný opakem. Zde vás nebudou bavit scény s monstry a budete si užívat scény, kde jsou je lidé a kde se snaží herci trochu hrát. Ani tak vás ale snímek moc nenadchne, protože je to prostě slabé. Hodně slabé. ()

Reklama

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Čo dodať na záver? Kobra mi bola sympatickejšia, aj keď som fandil viac varanovi.. je to take netradičné zviera, ale malo biednu animáciu, kobra bola spracovaná lepšie (ha-ha)). Herecké výkony biedne, biedne. Radosť zaplakať. (Tí herci nevedia utekať, naháňa ich megavaran a oni bežia ako keď hrám s frajerkou naháňačku). Postavy konajú absolútne, ale absolútne nelogicky. : )) Jediné čo si ako tak cením je nápad. Je síce nedotiahnutý, biedne spracovaný, ale videl som už aj horšie filmy. Na záver: vymazať z mapy = zapáliť ?!?!? ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Johohoho.Dělat na dvacetimetrovou kobru "Huš huš",to je multihrdinství!Projekt "Masožravec".Ten museli vymyslet opravdu nadějní filmaří zasvěcení hluboko ve vládních experimentech.Lidé z Pentagonu musí být velenadšení.Věděli jste,že kobra královská a varan obrovský jsou obojživelnící?Poučný film(téměř)ve všech směrech. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Jak tohleto hodnotit? Pokud podle toho, jak dobře jsme se pobavili, jednoznačně 100%! Jenže to bych křivdila všem ostatním faktorům, které při vytváření nálady hrály roli. Jako vínu, denní (teda noční) době, dobré společnosti (:D ), tomu, že jsme předtím sledovaly Věřte-Nevěřte, našemu vzdělání, a tak dále a tak dále. Ale že nás to sledování, jak 'růstová DNA' neustále zvyšuje 'svůj potenciál', udrží až do půlnoci, tomu bych předtím nevěřila. Nejlepší scény byly hned po některém sežrání. Reakce přeživších. Ach, on zemřel! Ne! Ken je mrtvý! Co budeme dělat?! Zastřelíím těéé! - Lidi, to musíte vidět. Jo a málem bych zapomněla: Dávejte si bacha na varaní jed! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)

Reklama

Reklama