Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý večer dámy a páni. Vítejte u dnešního zápasu mezi 16ti bitovou Kobrou a Varanem, který vypadá o něco málo líp než plyšák, který Vám leží nad postelí. Kobra, která vzezřením vypadá, jako kdyby vylezla ze stroje času a digitálních efektů z roku nebreč. Varan na druhé straně už je na tom o trošku líp. Škoda jen pošramocené grafice, která z Varana udělala postavu z počítačové hry Tomb Raider, která v roce 1997 měla revoluční grafiku. Jenže tento film, budiž mu země lehká, má rok vytvoření 2005. Nicméně pojďme se zaměřit na samotný fight, který již začíná. Ale kdeže, Kobra ani Varan nezačali ze sebe trhat své hadrové vnitřnosti, rozhodli se společně rozcupovat pár idiotů, kteří chodí po ostrově a myslí si, jak inteligentní a chytří jsou, když na tom ostrově vůbec jenom jsou. Mrtvol je požehnaně, ale všecko je to naprosto brutálně debilní. Kdo nakonec vyhrál nechám na Vás. Počítat se mi mrtvoly opravdu skutečně nechtělo a pár minut před koncem jsem odpad do kómatu. A vůbec mně to nevadilo. ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Ano, tento film si zaslouží "odpad", ale prostě nejde to dát - ten film má jednu vlastnost, kterou mnoho lepších filmů nemá - prostě ho chcete vidět až do konce - prostě jste zvědaví, jestli to bude i nadále stejně blbé jako na začátku - víte, že to bude stejně blbé, ale prostě to chcete vidět. Parádně jsem se pobavil! ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo neuvěřitelný! Nemam teď ani tak na mysli scénář, nebo triky. To všechno splnilo moje podprůměrný očekávání. Dokonce jsem čekal i hereckej projev na úrovni venezuelskýho soft porna pro náctiletý.....................ale ty kecy a to jejich chování.................já v životě nic takovýho neviděl. Nejdřív jsem se jenom usmíval, ale postupem času jsem se začal řehtat na celý kolo. A do toho Paré s bouchačkama od Čertova švagra, který ještě držel jak prase kost? Tohle mě vyřídilo a asi z toho neusnu. Házim si korunou jestli dam odpad, nebo plnou palbu. :D ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Když člověk vypne a nebude to brát moc vážně, tak se pobaví. Přestože to asi nebyl účel pobavit, tak to je jedno z mála, co mohu vyzdvihnout. No a co, že tomu chyběla pořádná akce, no a co, že ta animace varana a kobry byla až moc počítačová, no a co, že bylo jasné předem, jak to dopadne. Mě to bavilo a to je hlavní. Navíc, když vidím, jaké to má hodnocení, tak tomu rád nějakou tu hvězdu navíc přidám. Jinak ta závěrečná bitva byla docela komická. A také jsem čekal, že přežije méně lidí. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

"Už tam budeme? Co myslíte, vidíte snad někde na obzoru ostrov? Ne. Tak to tam ještě nejsme." Typický Wynorski. Príbeh, herci, dialógy, efekty všetko je na veľmi amatérskej úrovni. Ale taktiež treba povedať, že je to často svojou nekvalitou (a hláškami Michaela Parého ktorý je ťažko nad vecou) zábavné, čo je ďalší typický znak Jimových filmov. Kde už len uvidíte digitálneho varana, ktorý vrčí ako nejaký Tyranosaurus Rex či pištoľ, ktorá vystrelí bez nabíjania z 1 zásobníku vyše 100 nábojov. No a ten posledný záber :D to je kapitola sama o sebe. Jeden z tých lepších "zlých" filmov, pri ktorom ak sa človek správne naladí, tak sa dokáže obstojne pobaviť. 35% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)

Reklama

Reklama