Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Dejnasp 

všechny recenze uživatele

Tato romantická komedie by se dala považovat za netradiční, která vybočuje z vyjetých kolejí. Chris Pine je talentovaný herec, který se má však ještě co učit. Občas vážně nepůsobil jako slepý, i když to mohl být záměr. Tento film jsem si užila, přestože jako vždy bylo hned od začátku jasné, jak to dopadne. Ale Rande naslepo, mělo hodně pasáží, které překvapily a které mě dokázaly i pobavit. Já bych ho nedávala do krabice s obvyklími komediemi. No šak posuďte sami. ()

erapo 

všechny recenze uživatele

Tento film záčína ako každá druhá komédia z americkej produkcie, svieži spád, nie až tak originálny scénar, humor na úrovni priemernosti. A v tom zrazu z ničoho-nič sa stáva z tejto komédie dráma. Ale nie taká, na akú sme v podobných filmoch zvyknutý. Dejová línia sa absolútne premení na drámu. Drámu bez humoru, iba s hlbokou myšlienkou o pokroku, ktorý by dokázal zmeniť ľudstvo. Ale ten zvrat je taký rýchly, že som zostal v nemom úžase. Za to odomňa tak vysoké hodnotenie. ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem nějakou typickou teenagerovskou komedii typu "Prci, prci, prcičky"... nakonec jsem však velmi ráda za to, že to tak nedopadlo. :) Teenagerovské komedii totiž nejsou zrovna mojí krevní skupinou a dívám se na ně opravdu jen v nejvyšší nouzi. Film mě velice příjemně překvapil, je to skvěle zkombinovaný příběh, trocha smíchu, nostalgie a romantiky. A Chrisovi modré oči? Nádherné jako vždy. :) O "Paulu Finchovi" ( Eddie Kaye Thomas ) ani nemluvím, pobavil mě jako vždy. :) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Prosté, romantické a sympatické. Som zarytým odporcom prvoplánovej hollywoodskej romantiky... ale tento film som si pozrela v telke a oddýchla si pri ňom. Najprv ma pritiahol Eddie Kaye Thomas, ktorého ksichtík môžem už od Prcičiek, no potom som zistila, že aj ten darebák a budúci kapitán lode Enterprise Chris Pine je šarmantný cukrík ;-) ()

Crucifere 

všechny recenze uživatele

Bohužel, když člověk v dnešní době vidí titul ,,romantický,, tak si ihned představí přecitlivělý románek muže a ženy, kdy se film snaží v divákovi zanechat takový umělý pocit štěstí, kdy se má ztotožnit s hlavními postavami a celou zápletkou a bohužel proto, že tomu není jinak ani tady. K tomu asi není co dodat, jen asi tolik, že hlavný hrdina je slepý, co vlastně trošku zachraňuje snímek některými podařenými kouskami v podobě situační komedie, což ale také není zrovna originální. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama