Reklama

Reklama

Biznis

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Frankie, mladík na útěku ze špinavého ghetta v jižním Londýně, plánuje svůj útěk a začátky nového života ve slunném Španělsku – přesněji na Costa Del Sol. Vybaven ničím více než jen pár drobnými se vydává na cestu a to aniž by věděl, že tato nepatrná suma ho zavede do lákavého světa bývalého gangstera Charlieho. Dříve než si to sám stačí uvědomit, Frankie dostane více než po čem toužil – je jedním z Charlieho gangu a náhle se ocitá uprostřed světa organizovaného zločinu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Ridick 

všechny recenze uživatele

drsna britska gangsterka zo spanielskeho prostredia 80. rokov....je to dost cool a herci su typovo vynikajuco vybraty..obzvlast tamer hassan v role charlieho je neuveritelny a nechcel by som ho nikdy stretnut..akurat ten koniec je dosarpany v zmysle koniec dobry - vsetko dobre, ale je to zaujimavy kusok, kt. stoji o vasu pozornost... ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Frankie se snaží mít na paměti otcovu radu z vězení „Jestli nechceš skončit jako já, vyhýbej se zločinu, ženským a drogám" jenže „ potom už není nic, co by se ještě dalo dělat “ A navíc zrovna doručil zásilku Charliemu, který v tom všem umí chodit, právě potkal svůj vzor a především zamiloval si ten jeho „životní styl“. Očekávala jsem jenom průměrnou gangsteru a i když zápletka nebude pro většinu asi nic nového, má to šmrnc. Okouzlující prostředí (slunné pláže, golfová hřiště, bazény, kluby), britský humor a hlavně skvělou hudbu z let 80. Blondie, Duran Duran, David Bowie a další „Je lepší být Někdo jeden den než Nikdo celý život.“ ()

Reklama

Balu... 

všechny recenze uživatele

Hraje si rozhodně navíc než ve skutečnosti je; nicméně já mu to s přivřením obou očí žeru =). Snaha se musí cenit; viděl sem v tom kus Guye Ritchieho. Došlo jehněčí je top citace. Libová oldschool muzika, štylový oblečení Fily, přitažlivá slečna Linda Henry, zbraně a hafo drog. Dá se.. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

80-ky, disco, košile, teplákovky, kabrieloty, zbraně, drogy, ženy, Vice City a pořádný Biznis k tomu. Já se při téhle anglické retro gangsterce docela bavil, a to i přes to, že příběh by dokázala napsat i opravdová od Matela... Asi tou rozvlátou atmosférou nebo co... The geezer was so hard even his nightmares were scared of him. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trendy - leč rutinní gandsterka ala osumdesátá, které trošku škodí právě ta přílišná snaha být cool... Sice svižně, leč se spoustou takových těch provařených klišé natočená story o vzestupu a pádu gangsterské partičky odkudsi z jižního Londýna na jihošpanělském pobřeží, sex, drogy a peníze a jinak ničím objevný nebo zajímavý film. Neříkám, že se mi nelíbil. Ale za víc jak tři hvězdičky tenhle business nestojí... ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama