Reklama

Reklama

Guyver, supervýkonná zbraň z mimozemské civilizace, je ukryta v těle Seana Barkera. I když Sean plně nechápe zdroj síly, který je v něm soustředěn, snaží se jej nezneužívat. Ale mezihvězdné impérium Kronos se rozhodne Seana zajmout a jeho prostřednictvím za pomoci Guyvera ovládnout planetu Zemi... (MIDO FILM)

Recenze (46)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Druhý díl jsem od malička vyhlížel a nemohl jsem se ho dočkat. Miloval jsem Mutronics a Temného hrdinu se mi naskytla možnost až shlédnout a za několik let na Nově. Bylo to celkem sklamání že film nenavazuje tam, kde skončil první díl a autor vytváří scela nový příběh který opět nemá konec. Na druhou stranu jde znovu o zábavnou akci plnou mutantů, ve které se objevují další věci ze stejnojmeného animovaného seriálu. Škoda že se asi nikdy nedočkáme třetí části kde by byla finální válka s Chronosem, stálo by to za to vidět... ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Nehorázná řežba.Chtěl sem si dát lehkou dětskou nostalgii a omylem se mi dostal pod ruku tenhle hardcore.Druhej díl Guyvera taky hýří gumovýma kostýmkama ale tentokrát šli dětičky spát a hyperdimenzionální oblek na sebe navlíkl Solid Snejk.Po masakrálnim začátku to trochu šlo s tempem dolu ale jakmile dorazil Snejk na archeologický naleziště tak se rozjel ten pravej masakr.Vlkodlaci neexistujou tak si to Guyver musí rozdat jenom s emzáckym šmejdem z vesmíru.Teda vypadá to fakt jako debilní dětská kravina ale ta choreografie fightů a to krásný gore mě totálně rozbilo.Bomba ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se na Guyvera dá dívat, ale některé okamžiky např. když se mlátí dva muži v oblecích, které mají představovat nějaký hmyz nebo mutanta, tak se nedokážu nesmát. Atmosféra by chtěla být hororovou a mrazivou, ale autor toho nedokázal docílit. Při zpětném pohledu je to i na rok 1994 hodně levné béčko. Tenhle film patří na pulty videopůjčoven, jen škoda, že se skoro všechny zrušili a jsou teď dvd, protože pochybuji, že Guyver někdy vyjde na DVD. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Určite o triedu lepší Guyver ako slabučká jednotka. Asi aj vďaka tomu, že Japonci do toho nekafrali. Príbeh už má lepší (rozumej béčkový) scenár, na ktorom sa môže stavať. Prvotný mysteriózny začiatok však ale časom zapadne a záver je už iba v réžii nelogických súbojov s hračkárskymi maskami, aj keď o čosi lepšími ako v prvom dieli. Film však trebalo zostrihať oveľa viac, má zbytočne dlhšiu stopáž, čo sa prejavuje hlavne v strednej - nudnejšej - časti. Chýba mu tiež atmosféra. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"GUYVER ZOANOID!" Po nudné jedničce jsem se dvojkou pouze proklikal k těm údajně lepším bitkám a přitom postřehl kompletní přeobsazení (žádný známý béčkový xicht!), přesun z města do lesa, zvážnění a jakési rozvíjení guyverovské mytologie. První dvě bitky jsou ještě o ničem, ale ty další dvě v druhé půlce, to už je jiné kafe, zejména ta v jezírku s hrdinovým morfingem během skoku ze skály a brutálním zmasakrováním příšery. Takže po hvězdě za každou z nich. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Přestože kostra příběhu - boj proti společnosti Kronos - je stejná jako v anime Kyōshoku sōkō Guyver (1989), režisér Steve Wang se rozhodl vytvořit úplně jiný příběh, který se o a původní anime nebude opírat. (ČSFD)

Reklama

Reklama