Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V typické francouzské situační komedii zdědí mladá učitelka Franssou po své zesnulé pratetě padesát tisíc eur. Při rozhodování jak s nimi naložit dá na radu kamarádky, ve chvilkovém rozmaru opustí vše, co patřilo k jejímu šedému životu – byt, práci i přítele –, a peníze si odjede užít na slunnou Riviéru. Ubytuje se v luxusním hotelu v Cannes a brzy její pozornost upoutá výřečný, živelný Stéphane. Zprvu se jeví jako velký boháč a bonviván, Franssou však záhy zjistí, že ve skutečnosti jde o podvodníka, který se navíc nachází ve velmi svízelné situaci: do druhého dne musí splatit značný dluh. Franssou mu nabídne půjčku – ovšem s dvěma podmínkami: nazpět musí dostat sumu dvojnásobnou a do doby, než se tak stane, se od něho nehne ani na krok. Jejich vztah dlužníka a věřitele však pomalu přerůstá ve vzájemné zalíbení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky? Bohapustá lež! Jedna hvězdička za komedii naprosto bez vtipu, která se s ,,typickou francouzskou situační komedií" potkala jen v oficiálním textu distributora tady na čsfd. Anebo možná že je ,,typická francouzská situační komedie" v žalostné krizi... Tak nějak... ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Roztomilost, taková trošku nahlouplá, ale fascinoval mne naprosto pitomý zámožný pilot formule herce Cluzeta, který krásným způsobem nadbíhá krásné a znamenitě hrající Isabelle Carré. Dobrá komedie s lechtivými výstupy hlavní hrdinky. :-)) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Isabelle Carré je krásná a má sexappeal, kterým může nejspíš i způsobovat požáry. Bohužel, její mužští protihráči vypadají jako banda nemožných břídilů. Tahle komedie ani nepobrala moc vtipu, takže to fakt celé táhne jen ta jediná herečka. A to se potom nedají čekat žádné zázraky. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nudná komedie stavějící na komediálním talentu José Garcii a všestrannosti Isabelle Carré. Celý příběh je však chabý a bez nápadu, postava Francoise Cluzete je naprosto zpackaná. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Příjemná a pohodová komedie, u které se však člověk moc nezasměje a která se mu do druhého dne vykouří z hlavy. 49% hvězdiček ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Řekněme tak 50%? Hezký prvotní námět, krásná (ale přitom přirozená hlavní hrdinka) a pak.... Pak už asi nic.. Pár úsměvných situací a když Vás začne zajímat, jak se scénárista popral s ústřední pointou, tak to skončí. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád ty francouzské "ukecané" komedie se spoustou více či méně "zábavných" a vtipných scének - takové ty taškařice.. Nicméně, todle mi celkem sedlo. Dialogy jsou celkem vtipné, situace zábavné. Není to ta komedie, kdy se doslova smějete, ale spíše pousmáváte a necháte se bavit. Utíká to velice rychle a pěkně se na to kouká a to hlavně na ústřední protagonistku - ta je opravdu k nakousnutí. Každopádně jsem byl překvapen, tyto typy francouzských komedií nemusím, ale tahle šla. Howgh! ()

Rami 

všechny recenze uživatele

P.S. Na začátku jsem chtěl dát ještě méně jak 2 hvězdičky, ale krásná Isabelle mi učarovala. ;-) ()

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

poměrně hloupý příběh, který byl osvěžen často obnaženým dekoltem pohledné Isabelle. Ne každá francouzská komedie stojí za vidění. ()

Reklama

Reklama