Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (39)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Kde je Míša???? nemohla jsem se odtrhnout! vynikající atmosféra, herci, příběh.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Velké zklamání. Dávám jednu hvězdu za milé překvapení v podobě Spaceyho promlouvání k divákům, ale to také časem omrzí. Jinak banda nelidských náfuků, šroubované dialogy a hlavně děsná nuda.... Celý to tak nějak klouže po povrchu a líbit se to může fakt jenom generaci odchované na klipech mtv a reklamách.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

73% jako really?? nic klišovitějšího jsem sto let neviděla! Ex-Bourne tam musí pořád fňukat, prohlížet si fotky a nešťastně koukat na bar, kde potkal svou milou. Pak to ZOO a zvířata, kde taky očekávaný vývoj a polibek se Scarlett už mě totálně dorazil... achjo

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Na americkou komedii slušný výkon! koukala jsem na to 4 dny po těžkém rozchodu a našla jsem se hned v několika postavách.

plakát

Resident Evil (2002) 

Připitomnělé a nudné béčko, které má sice nápad, ale žalostně ho nevyužije. Jednu hvězdičku dávám za zpracování zombíků jako opravdu oživlých mrtvol a ne superběhacích úžasňáků.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

U takového lidského filmu je nebezpečí, že sklouzne k přílišné sentimentalitě a patosu a tak dále. Tady se to povedlo celkem ustát, především díky skvělým vtípkům po celou dobu filmu. Užívala jsem si herectví Omara a CLuzeta..prostě špička. Jinak ale musím souhlasit s claudelem, že mě taky více za srdce vzal Polisse, který jde víc na dřeň. Proto taky po shlédnutí vám není dobře, to po Intouchables je vám fajn. (Ačkoli těžko srovnávat, tyhle dva filmy mají společné jen zemi a datum premiéry.) Koho to zajímá a mluví francouzsky, na youtube najdete Intouchables - la véritable histoire o předobrazech filmu. Kééééž by se dočkal i české premiéry...

plakát

Sladký život (1960) 

ach, taková nuda!a slavná scéna ve fontáně?hm.

plakát

Nakonec zemře (2010) (amatérský film) 

Parádní..Skvělý nápad a výborný herec!

plakát

Dům snů (2011) 

Ze začátku to mám takovou tu klasickou atmosféru ohrožené hepi rodinky a pak to sklouzne do takové přeplácané konstrukce, že jsem teda valila oči. Tvůrci se nás za každou cenu snažili překvapit, ve výsledku ej to ale hloupé. Ještě, že se na Craiga hezky kouká a je tam i v džínách bez trička.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Tak já toho Woodyho nepoznávám..Veskrze velmi velmi nudné "balades" Paříží, která je zobrazována jak z pohlednic.