Reklama

Reklama

Ofsajd

(festivalový název)
Krátkometrážní / Drama / Válečný / Sportovní
Izrael, 2006, 6 min

Obsahy(1)

Jedna hranice, čtyři fanouškové a finálový fotbalový zápas. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Tento krutě sarkastický kraťas dokážete pochopit i bez překladu. Chápu co tím chtěl autor říct, ale nedokážu ho za to pochválit či zatratit, ale svou cenu si asi zaslouží. Proto čistě průměrná známka. Palestince a Izraelce dohromady stejně nikdo nedá ... [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Silno silne sarkastický krátkometrážny snímok o "futbale", ktorý dokáže spájať národy, no rozdeľovať ľudí. Ten záver je až natoľko krutý, že som nevedel či sa smiať alebo plakať. Skrátka "offside". ()

Fabrinka 

všechny recenze uživatele

Perfektné! Presvedčivé pohľady vojakov, ktorý sa zaujímali o futbal, futbal všetkých spája,a tu to nebolo výnimkou. Čo nasledovalo po Ronaldinhovom góle, na ale úplne šokovalo.A záver? Irónia osudu. Offside. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

...nobody go win in a situation like this and absolutely no point to it in the circumstances, I can't believe this... Má to něco do sebe :-/ ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Skvělý krátkometrážní snímek o tom, jak velkým fenoménem na světě je fotbal a jak nesmyslná je jakákoli válka. Co běhání za kulatým nesmyslem dokáže skvěle sjednotit, to válka spolehlivě zlikviduje. Výtečný je i doprovodný fotbalový komentář, který ke konci dostal úplně jiný rozměr a přiměl mě k zamyšlení. Takhle nějak si představuji ideální kraťas. Dobrý nápad, povedené zpracování a výborně vypointovaná silná myšlenka. ()

Andresito 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek Nattiva a Tadmora nedokázal ve srovnání se Strangers kvůli lehké ironii v závěru bohužel ani zdaleka tak vyznít. 60% ()

Dubron 

všechny recenze uživatele

Všichni jsme jen lidi, se svýmy zájmy a koníčky. Všichni děláme chyby. některé jsou větší, některé jsou menší, ale ze všech plynou následky. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Dva izraelští vojáci hlídají hranici a poslouchají realci z fotbalového zápasu a za ostrnatým drátem se vynoří dva ozbrojení teroristi. Míří na sebe, když při zvolání z rozhlasu....Sarkastické, nelítostné vyústění. ()

Reklama

Reklama