Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

Silence 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně svižné a zábavné. Stylová animace postav v nádherně vytvořeném prostředí. Proto mne mrzí, že návrat hrdinů mého dětství uteče jako voda a dává prostor v podstatě jen dvěma z želváků. Ve stejném tempu bych klidně toto dobrodružství vydržel sledovat i při dvouhodinové stopáži - kdyby tak Donatello dostal více než tři minuty prostoru. Také April, sidekick Casey i mistr Tříska se nadmíru povedli, a tak se sakra ptám, nemohlo to být delší? Teď mě omluvte, jdu přivolávat pokračování ve stejném stylu pomocí voo-doo rituálů.... 7/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja mě v mládí dost zasáhly, ale jenom na určitou dobu, pak jsem na ně tak trošku zanevřel, a později zase trošičku rozpomněl no a pak se mé želvoninžovské mládí uzavřelo uplně a já občas v zájmu debaty zavzpomínal jak se vlastně ty čtyři želvy z kanálu jmenovali. A ejhle, Američani si natočili další kus do paškálu a kdybych to měl zhodnotit, tak bych dneska řekl, že průměr je to rozhodně zasloužený a na zdejším hodnocení evidentní. Jediné co mi na celém filimu vadilo, a to docela dost, je zásadní a nevyzpitatelná animace, bez které se tento film neobejde, ale těžko jsem si na ní musel zvykat. Je jiná, snaží se být zajímavá, je správná ninžovská, ale stále je to jenom animace, která rozhodně nepatří mezi nejlepší, ale zase také ne mezi nejhorší. Myslím si, že být malý kluk, tak se bavím, dneska už přecijenom na takovéto filmy jen tak nenarazím tak často. Nostalgie mi ale nedá neříct, že originální želvy ninžové, a možná ještě ty hrané jsou pro mě jako pro kluka něco, na co se prostě nezapomíná. Tohle je kus filmového umění, které dle mého uvážení vůbec vzniknout nemuselo a přišlo mi to všecko tak trošku na nic, jako plno takovýchto filmů. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Želváci Ninjové!! Po Batmanovi a Spider-Manovi další jasná modla mého dětství. A už bylo pořádně na čase je trochu oprášit.... Želvy ve 3D vypadají super, hrané filmy stály úplně za hovno, klasickým animákům bohužel odzvonilo, ale současná animace jim sedne dokonale. Ať už se želvy prohání na skateu, skákají ze střechy na střechu, nebo dělají co jim jde nejlépe - bojují, vypadá to prostě tak jak má. Tenhle film ale není bezchybný, bohužel se moc nepovedla zápletka a je to trošku slátanina, s tím že zde není ani jeden v komiksovém významu pořádný záporák. Hlavní ale je, že jsou Leonardo a spol. zpátky v akci, osobně mě tenhle film potěšil víc než jakýkoli 3D megahit poslední doby a hodně moc doufám v pokračování, nebo aspoň kvalitní navazující seriál. No a myslím, že by se to s tržbama kolem sta milionů dolarů docela mohlo povést. Prosim prosim:) Ninjas! Four turtles. Four brothers. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

korytnacky sa mozu s kludom rozdelit na dva tabory fanusikov, na ovplyvnenych respektive neovplyvnenych..ja patrim do prvej skupiny, hrdo sa hlasim k mojmu top serialu z detskych cias, toboz preto dvojnasobne pocitujem sklamanie z niektorych dost podstatnych veci..kde je do prdele technodrom, crank, schreder, beebob, roxtedy??? ano v prvej minute filmu je nam tento dovod suchoprdne vysvetleny, to mi vsak nezahnalo nechut az do zaverecnych tituliek. je to skoda, lebo korytnacky nie su vobec take zle, ako som sa obaval..sem tam to ma stavu, aj ked hudba je hrozna a nevadia ani obcas velmi prazdne pasaze..suma sumarum..pre nezasvateneho fanusika urcite styri hviezdy, pre moju krvnu skupinu tri a menej (mna predsa len aspon tie korytnacky tesia, ked sa uz na ostatnych vybodli/april neratam..ta ako by tu ani nebola/)..a este taka poznamocka, az dnes som zistil, aku maju cesi smolu s prekladom niektorych postav...cesky dabing mam ovela radsej ako ten nas, no pre splintera v ceskom jazyku vedeneho ako TRISKA, veru nemam pochopenie :) ..60% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Stylově perfektní oživení legendy a ve své kategorii (tedy celovečerní počítačové animáky pro mládež) bezkonkurenční počin. Skvělá komiksová podívaná s tunovým nánosem předpubertální coolness. Želváci se nikdy nevyznačovali subtilností či komplexností. I v subkulturní (úplné začátky komiksu) či rádoby dospělácké (Bodycount) fázi své existence to vždy byl potencionální mainstream, který fungoval právě proto, že má silný koncept a tomu odpovídající široce přístupnou realizaci. Film TMNT zachovává věkovou skupinu předchozích filmových a seriálových zpracování, ale v souladu s nároky odlišné generace vytváří dynamické dílo nesené v prvé řadě efektními "wow" sekvencemi a neustálým přívalem atrakcí - příznačně pro dobu definovanou civilizační chorobou poruchy pozornosti převládají velké záběry, překypující pohybem postav, objektů i kamery, aby i zrak musel po obraze těkat. Animace sice není na úrovni hlavních hráčů na poli počítačových animáků, ale právě, že o to ani neusiluje. Naopak se drží komiksového stylu a nesnaží se do umnělého a tedy svobodného média tahat prvky fotorealismu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)
  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama