Reklama

Reklama

Gekijōban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no chiteiiseki dattebayo!

  • Japonsko 劇場版NARUTO-ナルト- 大激突!幻の地底遺跡だってばよ (více)

Obsahy(1)

Ne příliš stylově oblečený kreslený hrdina Naruto, oplývající velkou silou ve skrytých bojových schopnostech s několika sobě podobnými kumpány při plnění úkolu pro jednoho starce narazí na maskovaného bojovníka, co by pravou ruku usměvavého pána, který chce ovládnout svět. Jak se příběh odvíjí, Naruto zjišťuje cosi prohnilého v plánech mile vyhlížejícího pána. Ukáže se, že touží získat neomezenou moc skrytou ve vzácném kameni zvaném Gelel. Naruto se svými společníky pobije megalomanovu osobní stráž v podobě mutujících krásek a vše vyvrcholí v podzemí, kde svede finální bitvu se zmutovaným, kdysi přívětivým postarším pánem. Akční scénym které příběh proplétají jsou zpracovány dynamicky a oživují děj. (shinobi)

(více)

Recenze (24)

method1 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu filmu jednoznačně ztrácí...Potěšila mě přítomnost Shikamarua, který je jednou z nejlepších postav celého Naruta. A teď mé proti. I přes nadšení z účasti Gaary a Kankura (tuhle dvojice opravdu miluji, písek a loutky , to je moje) to byla nepovedená účast. Objeví se pokaždé, když se bojuje, nikdo neví co dělají mezitím, jestli jen tak Listovce sledují, nebo co. Dále soundtrack oproti všem dílům Naruta je opravdu slabý. A vtipných scén, které bývají většinou třešničkou na dortu, je poskrovnu. I přes to, že jsem obrovský fanoušek celé série, kritizuji. ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Filmy k anime moc nemusím, protože jsou to často jen přívěsky určené na rýžování peněz z šílených fanoušků. A tohle je přívěsek naprosto zbytečný a nepovedený. Nezajímavý příběh jen stěží plní celovečerní stopáž, nové postavy jsou nudné a špatně nakreslené (Temujinova hlava proporcionálně nesedí k tělu) a ty staré nevyužité (přidat do Narutova týmu Shikamarua a nepřidat nějakou z jeho originálních taktik, je plýtvání...). Bitek je sice dost, ale těm ze seriálu se zdaleka nevyrovnají (Hite, double rasengan mi k spokojenosti fakt nestačí:-) A úplně mi chyběly nějaké povedené vtípky. Jsem zvědavá, jestli třetí film spadne kvalitativně ještě níže... ()

Reklama

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Iluze ruin podsvětí je film hodně mimo naruta, spíš se hodící k Trigunovi. Celé ninjovské prostředí nabourané vyspělými stroji na mě moc velký dojem neudělalo. I přes tenhle větší mínus jsou bitvy a Narutovo odhodlání nevzdat se opět na výbornou. Kdepak se asi celou dobu toulal Sasuke =o) ()

Elemmírë odpad!

všechny recenze uživatele

hrůzsa děs. Kishimoto-sama se obrací v hrobě.... ne počkat, on je pořád živej... no každopádně mám podezření že tenhle film dělal někdo kdo moc animaci nerozumí (Shikamaru si není vůbec podobný!) a hlavně.... V ZÁVĚRU, KDY SE ZE ZEMĚ VYSUNUJE BŮHVÍJAKÝ STOJAN ( který je pak rozdrcen tím bossem..už si to moc nepamatuju no) SI VŠIMNĚTE JAK NESKUTEČNĚ MIZERNÁ ANIMACE TO JE. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ding! Dong! Dang! Co si budeme povídat, je to rozhodně slabší než první díl, jenomže ze mě se stal "Narutovec" (jak, kdy netuším), takže jsem si to užívala a říkala si: "Jo, to je náš Naruto." Pořád stejný, pořád ho doprovází ta síla, čímž nemyslím tu Kyuubiho, takže já prostě nemůžu dát míň jak 4*. I když mě docela štval hudební doprovod, i když mě trochu štval příběh, kdy shinobi z Písečné nedostali moc prostoru a vůbec místo očekávaných tří, dorazili jen dva... I když... má to vady, možná jich má víc jak dost, ale pořád je to Naruto a na něm právě "ujíždím", takže... :-) Pro fanoušky je to pohodový snímek, u kterého se nemusí bát, že by se se znechucením museli přeladit na Bleach :-P ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama