Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtvrtá světová shinobi válka dopadla pro spojenecké vesnice dobře, takže se Naruto pokojně navrátil zpět do Konohy. Na odpočinek však nemůže mít ani pomyšlení, protože se začnou dít podivné věci okolo Měsíce. Věci, které je nutné neodkladně vyřešit, neboť pokud se tak nestane, čeká planetu Zemi zkáza. Naruto tak čelí své největší zkoušce a to nejen jako ninja, ale také jako někdo, kdo se musí naučit opětovat lásku Hinaty Hyuugy. Dívky, která je mnohem důležitější, než se na první pohled může zdát. (P. J. D.)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem čekal dost dlouho, ne že bych se nemohl dočkat.. :D , Ale bohužel Japonci si takové věci umí dlouho podržet. A dojem? krom pár hezkých a srandovních scén. To byla hrůza na to, nechápu co to Kishimota napadlo, když se podílel na takové *****. Ono asi byl ještě dost nakopnutej z toho konce mangy, která taky stála za kulové. 3/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

NaruHina tým. Cameo jedné postavy překvapivě potěšilo, závěrečný souboj byl obstojně vymyšlený, ale byl to spíš takový ten souboj založený na síle, než na strategii a ty jsem měl na Narutovi raději. Ale tu šlo opravdu jen o to dlouho, předlouho očekávané naplnění Hinatiny tužby po Narutovi (sakra, to zní jak z nějaké telenovely :), a to tu bylo podáno hezky emotivně a příjemně melancholicky. A nevinně, samozřejmě Hinata a nevinnost, to patří k sobě. Bylo taky hezké vidět všechny ty postavy po docela dlouhé době, vzdal jsem to už před nějakou dobou. Takže nostalgie byla přítomna. Ale nemůžu si pomoct, i tady bylo cítit jisté Kišimotovo vyčerpání, Minata a Kushinu jsem onehdy dávno prožil ještě mnohem intenzivněji. No, stále je tenhle film jediný z filmů ze světa Naruta, které má smysl vidět, to něco málo znamená. A že je to taky ta rozlučka, až mi teď slza ukápla. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to pustil, tak jsem si uvědomil, že jsem vlastně neviděl jediný díl anime ani žádný film. Naruta znám jen prostřednictvím mangy, která si u mě postupně vydobyla dobré postavení a mám tuto mangu rád. Film mě překvapil, jak má výbornou romantickou i akční rovinu, což jsem v případě Naruta nečekal. I jako nefanoušek tohoto anime jsem se bavil. ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Film, který pohladí na duši. Pro mě důstojné završení dlouholetého manga seriálu, kde jedna bitva stíhá druhou. Jenže, co je skutečně podstatné? A o tom je tento film - romantický, snad i naivní a trochu přeslazený, jenže občas i v pohádce lze najít skutečnou moudrost, že láska je silnější než cokoliv jiného. Arigato! ()

PainM8 

všechny recenze uživatele

Něco tak romantického bych nikdy od tvůrců Naruta nečekal, bylo to ale super. Příběh byl natolik fascinující, že jsem na konci filmu myslel, že uběhlo tak 40 min, jako u klasického dvojdílu anime, ale byly to vskutku dvě hodiny, které byly navíc doprovázeny skvělým soundtrackem od Sony, stejně jako anime a ostatní filmy. Za mě další dokonalý film 5* ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Ve snímku objeví i písnička "The Raising Fighting Spirit" od Tošio Masuda z původního seriálu Naruto (od r. 2002), stejně jako řada jiných odkazů na seriál Naruto: Shippūden (od r. 2007). To proto, že se tímto způsobem chtěli autoři seriálů rozloučit s fanoušky a dát jasně najevo, že tímhle se celý příběh zmíněných seriálů uzavírá. (P. J. D.)
  • Snímek byl vpuštěn do kin v době, kdy stále nebyl uzavřen seriál Naruto: Shippūden (2007), jež mu předchází. (P. J. D.)
  • Šaty Hinaty jsou při prvním svatebním pokusu černé. To proto, že je to v Asii barva radosti a štěstí typická především pro japonské svatby. (P. J. D.)

Reklama

Reklama