Reklama

Reklama

Jednotka příliš rychlého nasazení

  • Česko Úsvit policajtů (více)
Trailer 2

VOD (1)

Seržant Nicholas Angel absolvoval školu s vyznamenáním a brzo si získal respekt i oblibu u lidí v londýnských ulicích. Dostal medaili za statečnost, devět ocenění jen za poslední rok ve službě a dosáhl většího počtu zatčení než kterýkoli jiný policista. Je prostě ze všech nejlepší a to začne vadit jeho kolegům i nadřízeným. Nicholas je převelen do malé vesničky Sandford. Z nové situace je hodně zklamaný, přesto začne své povinnosti plnit hned po příjezdu. Nejenže si svým přístupem získá opovržení místních policistů, navíc je považován za hlupáka. Jediný, komu se Nicholas zalíbí, je dobrácký strážník Danny. Po krátkém Angelově pobytu se v městečku s nulovou kriminalitou rozběhne kolotoč smrtelných nehod. Jediný, kdo v tom vidí něco daleko většího než souhru nešťastných náhod, je právě seržant Angel. (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (1 364)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ultrameganářez. Z toho finálního inferna jsem se málem posral blahem, krvavý kosení důchodců v epileptickym střihu s občasnou stylovou zpomalovačkou mě přivádělo do extáze. Edgar Wright je abnormálně schopnej napodobit styl amerických akčních blockbusterů, až z toho mrazí. Ten člověk musí mít neuvěřitelně nakoukáno. Herecky se nám předvede britská smetánka v čele se skvělým duem Simon Pegg a Nick Frost. Fakt mazec mazec mazec a Timothy Dalton je fakt skvěle slizkej. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi zápletka taky přišla až přehnaná ale pak mi došlo, že to je přesně takové, jaké to má být, vše do sebe zapadá. Téhle komedii snad nelze nic vytknout, pokud vám ovšem sedne styl humoru, který film provází. Může se stát, že to neni váš styl a pak se prostě bavit nebudete. Já se ale bavil královsky a za scénář, režii i herecké výkony je to jasná 5*****. Lepší než některé vážně míněné akční filmy. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Film pro kluky, co už viděli všechny akční filmy? Edgar Wright se proměnil v audiovizuálního čaroděje, co zneužívá snad všechny žijící britské komiky. Místy to funguje naprosto dokonale, ale pokud máte k ostrovnímu humoru své výhrady, mohli byste si všimnout, že expozice je poněkud dlouhá, že to celé nedává příliš smysl a žánrově i tempově to skáče jako na horské dráze. Což by u bezservítkové parodie až tak nevadilo, ale Jednotka příliš rychlého nasazení se umí tvářit všelijak. Pokud se však dobře připoutáte a občas přimhouříte oči, budete po dvou hodinách příjemně vyčerpaní. Pro fanoušky dobré akce a nefalšovaného filmového nadšenectví je to nicméně povinnost. (7/10) ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Zhruba hodinu a čtvrt je to dobře fungující komedie/parodie střihlá krimi žánrem, u které jsem se několikrát od srdce zasmál. Ale to co následovalo potom...to byl prostě přestřel a mě osobně dost minul. S odřenýma ušima to budou ještě 4*, ale jenom díky výbornému Peggovi, kterému byla role napsána přímo na tělo. Výstižný komentář: gudaulin ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Edgar Wright, Simon Pegg .. B i z a r n í, potřeštěné a to až moc! Nicholas Angel má zápal pro práci. Velký, až nezdravý. Podobný zápal má i tvůrčí dvojíce.. Úvodní polovina je výborná, prostoupená výborným vtipem a v extrémním rychlostřihovém tempu vás přenese z Londýna do vesničky Sundford, kde v dobrém rozmaru pokračuje jak tempo, tak příděl vtipných scén či pestrých citací k nimž se přičítají béčkově laděné vraždy plné krve. Prostě se jede na plné otáčky a to nemůže vydržet věčně - taky že nevydrží. Co totiž s (dosavadní – 51/78%) většinou nesdílím, je pochvalná óda na závěrečnou, výhradně akční část. Sice sem tam prostoupí nějaké to vtipné odlehčení, ale jinak je to těžkopádná, hloupá a zdlouhavá přestřelka, která potápí výborné předešlé minuty a usazuje celek pouze na hranici průměru. 55%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (46)

  • Simon Skinner (Timothy Dalton) má ve filmu zbraň Heckler & Koch USP Match ráže 9mm. (dc125)
  • Jména obyvatelů města Sandford jsou skoro všechno výrazy pro zaněstnání či aktivitu: Cooper, Porter, Turner, Shooter, Prosser, Hatcher, Paver, Butcher, Skinner, Fisher, Walker, Thatcher, Weaver, Roper, Tiller, Reaper, Messenger, Staker, Treacher, Cocker, Blower, Draper, Merchant. (Kulmon)
  • Nick Frost (Danny Butterman) nosí dres Bristol Rovers, i když ve skutečnosti fandí West Hamu. (don corleone)

Související novinky

Edgar Wright chystá duchařinu

Edgar Wright chystá duchařinu

23.07.2020

Režisér a scenárista Edgar Wright už si pomalu připravuje svůj další projekt. Bude jím adaptace krátké povídky Stage 13, která vypráví o duchovi, jenž straší ve filmovém studiu. Od režiséra filmů… (více)

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

21.01.2018

Simon Pegg a Nick Frost se proslavili hlavně díky filmům Edgara Wrighta. Soumrak mrtvých následovala Jednotka příliš rychlého nasazení a takzvanou "trilogii Cornetto" zakončila sci-fi U Konce světa,… (více)

Simon Pegg píše nový Star Trek

Simon Pegg píše nový Star Trek

22.01.2015

Britský komediální herec Simon Pegg dávno není jen komediálním hercem. K režii se ještě nedostal (a kdo ví, jestli o to má vůbec zájem), už ale stihnul nasbírat spoustu scenáristických zkušeností.… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Reklama

Reklama