Reklama

Reklama

Fullmetal Panic! - The Second Raid (2005) (série)


Wari to hima na sentaičó no ičiniči (S02E14)

(epizoda)
  • Japonsko Wari to Hima na Sentaichou no Ichinichi (více)

Obsahy(1)

V tomto třicetiminutovém speciálu se zaměřujeme na úplně ''obyčejný'' den kapitánky Tessy Testarossy. Tessa po flámování s podřízenou a kamarádkou Melisou Mao ráno zjistí, že na lodi někde ztratila svého medvídka. Tessa se okamžitě pustí do utajovaného vyšetřování, co se minulou noc stalo. Po zajímavém rozhovoru se seržantem Sagarou se kapitánka vydává do oddělení ztrát a nálezů. Když zjistí, že sem medvídka nikdo neodevzdal, tak si vzpomene, že po telefonu mluvila s Kalininem o novém testu. Po společném obědu s Kalininem kapitánka leccos pochopí a vydává se hledat další stopy. (Roby)

(více)

Recenze (18)

Dragoni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělých anime seriálech, přichází třicetiminutový video film, který v nejednom fanouškovi Full Metal Panic vzbudí očekávání a tužbu, že by mohly přijít další díly. V tomto mini filmu se dozvíme, co vše se může stát Tesse, když si vezme jeden alkoholický koktejl. Bohužel v tomto dílu není po Chidory ani vidu ani slechu. 85 % ()

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, Tessu moc nežeru, takže mě ani tenhle speciálek moc nebral. Zajímavé, což o to. Nejlepší byly scény, kdy Tessa byla svědkem výstřelek svých podřízených. That's all. ()

Marius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už pri Fumoffu som sa nádejal, že niekto dá kapitánke Tesse samostatný seriál, pretože je to zábavnejšia postava než všetky ostatné vo Full metal panic!. Autori Second Raid mi tento sen aspoň čiastočne splnili v podobe tohoto OVA. Tentokrát sledujeme slušáčku Tessu pri pátraní po Banta-kunovi ktorého stratila po tom čo sa opila (!!!! :-)). Náhodou sa na Tessinej ponorke vyskytuje aj Sagara, takže nuda pri tomto špeciále nehrozí. Sagara kašli už na Chidori, Tessa je best ! 9/10 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama