Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Řada uživatelů co mám v topce tomuhle filmu nasázelo pětihvězdičkovej kvartýr, ale já se snažil jak nejvíc jsem mohl, ale bavit jsem se nedokázal. Akce je zde sice plno, ale za prvý bych to rozhodně vůbec neporovnával se Zastav a nepřežiješ a za druhé už vůbec nedokáže zaujmout, jak samotná akce, tak samotný příběh, mě teda rozhodně nedokázal. Akce je nadupaná, prej, ono se věčně střílí, a že by se něco monumentálního dělo, tvrdit rozhodně nemůžu. Na druhou stranu je do filmu zasazena hodně slušná muzika a to je vlastně jeho jediný plus. Nevím proč jsem na to koukal s nasranou tváří, ale je možný, že to všecko přehnal samotnej českej dabing, protože ten byl drsňáckej až na půdu, a já těch keců měl občas fakt plný zuby. Nemůžu si pomoct, tohle je nad moje síly. Neskutečně divná akce, která mě nebavila na akční film je hodně málo. Nakonec mě tak napadá. Jestli někdo viděl tenhle film a Červenýho trpaslíka, okamžitě si musí vybavit Eso Rimmera. To snad jinak ani není možný :D...Aber das war Clive Owen... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem film kde se bude kosit, ale rozhodně ne film kde se fakt kosí od začátku do konce. Dokonce i při sexu. Clive Owen tady hraje sráče s muškou jak kdyby byl robot, cpe se mrkví, zabíjí mrkví a hláškuje každých třicet sekund. Podle mě je tohle role na něj jak ušitá (jo přesně a co teprve Max Payne) a doslova v ní exceluje, naproti němu Paul Giamatti jako pěkně kurevskej boss je snad ještě lepší, něco takovýho jsem neviděl. K akční/thriller/krimi bych určitě přidal komedie, nepamatuju kdy jsem se naposled takhle nasmál (možná u Planety Teror). Malou chvilku sice trvalo než mi došlo, že tohle je rozhodně ten typ filmu u kterýho by mi přemýšlet všechno úplně posralo, no a od tohohle bodu to byla stoprocentně skvělá zábava. A hlavně jsem rád, že mě všechny ty negativní recenze a ohlasy nezastavily na to zajít. Kéž by bylo podobných filmů v kinech víc. Eat your vegetables. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Clive Owen potvrzuje, že je tím nejlepším dekadentním hrdinou součastnosti! Shoot 'Em Up je akční lahůdkou pro milovníky tohohle crazy žánru, kde se na jeden zásobník z pistole postřílí celá armáda. Já tohle doslova žeru, a proto je mi jedno, jestli je to reálný a nebo není, a taky proto dávám tak vysoké hodnocení. Opravdová smršť! V některých momentech to asociuje Tarantina. Bellucci vypadá jako správná kurva a ta erotická scéna je famozní. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

A jako akce, B jako béčko, C jako Cliwe, D jako drsný, E jako elegán, F jako fikanej, G jako gun, H jako hukot, I jako in, J jako jadrný, K krimi, L jako luxusní, M jako mrkev, N jako nebezpečná, O jako Owen, P jako pobíhající, Q jako quick, R jako rock, Ř jako řežba, S jako sexy, super, srandovní, T jako tvrďárna, U jako úlet, V jako vostrej, W jako whoooow, X, Y, Z jako dalšího komentáře není třeba! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nabijte bouchačky, zakousněte se do mrkví, rozepněte poklopce a rozjeďte to se Smithem. Jenom si dejte pozor ještě na jeden důležitý úkol. Vypněte mozek. Je to otravné, otřepané a mnou téměř nenáviděné spojení, ale tady to jinak nejde. Tak brutálně krkolomnou zápletku jsem totiž asi ještě v akčňáku nenašel. To takový Crank byl přestřelený, lehce ulítlý a tím pádem neskonale příjemný. Shoot 'Em Up je šílené. Většinou sice i zábavné, ale občas bohužel téměř nesnesitelné. Může za to trochu nudná Giamattiho nesmrtelnost, Cliveova nedotknutelnost a hlavně prsící se Monica, která každou svojí mimózní hláškou jenom nutí zarývat nehty do opěradla a modlit se za další mrkev. Když se totiž Owen zle zadívá a začne řádit s libovolnou zbraní, je na co se dívat. Jenom to chtělo nějakou propletenou, důkladnou finální scénu. Takhle si sice budu rád povídat o nějakém tom povedeném záblesku nebo adrenalin zvedající vykecávačce padouch versus hrdina, ale moc dlouho ve mně nic z toho nezůstane. Přestože musím uznat, že čekat právě tady od filmu hodně byla jen a pouze moje chyba. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Film bol inšpirovaný legendárnou videohrou "Max Payne" od Rockstar Games. (Real Tom Hardy)
  • Přestřelka ve volném pádu se natáčela celý týden, a to tak, že byl Clive Owen zavěšen do speciálních popruhů, ve kterých mohl dělat salta a točit se kolem své osy. To celé před zeleným pozadím. (Zeebonk)
  • První zbraň, kterou Smith použije, je Walter PPK, obvyklá zbraň Jamese Bonda. Když ji Smith uvidí, nazve ji "pěkným zmetkem". To je narážka na to, že Clive Owen byl zvažován pro roli Jamese Bonda, ale nakonec ji dostal Daniel Craig. (Morien)

Reklama

Reklama