Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Cival 

všechny recenze uživatele

Videoherní koncept je fajn a cením si toho, že měl někdo koule na to, zkusit ho předvést důkladně se vším všudy (skony, nové levely i.nacheatovaná nesmrtelnost). Ale jeho realizace se hodně rychle omrzí, protože akce rozhodně není tak adrenalinová, jak se snaží tvářit, a humor je víc dementní než anarchistický. Jako když dáte desetiletému klukovi bouchačku a řeknete mu, že si může dělat, co chce. On začne rabovat obchody, střílet lidi na potkání a kopat svoje učitele do varlat. Možná to bude mít svoje kouzlo - ale rozhodně to nebude punk. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hehehe, teda, prvú časť som ešte nevidela, ale toto bola taká šialenosť, že si 4 hviezdy zaslúži. Pokiaľ ide o štylizáciu, kameru, strih a podobné filmárske sračičky, odviazali sa tvorcovia viac než pri hociktorom komiksáku. A pokiaľ ide o dej, bolo to akčné, originálne ale hlavne zábavné! Priateľ mi hovoril, že prvá časť sa ešte snažila tváriť vážne, ale toto je brutálna komédia. A práve to je na Cranku 2 asi to najlepšie. Lebo keby sa takýto film chcel brať po druhýkrát vážne, určite by to neustál. Lenže takto je to nenormálne uletená oddychovka :-) ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Neveldine s Taylorem možná dávají výrazu ‚over the top‘ jiný rozměr, ale pořád platí, že s originalitou se moc nepářou. Estetika vyladěná do formy videoherně-komiksové nadsázky funguje jenom občas a povětšinou se topí v otupujícím balastu vzájemně kopírovaných scén (od sebe samých), který po čase nudí – paradoxně k tomu naspídovanému tempu. Nad tím, že to, co se ve filmu odehrává, je povětšinou totální dekadence, raději nepřemýšlet vůbec. Jason neskutečný masér, Amy pusinka, zbytek unavená čelist od zívání. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je stále rovnako sexy a schopná sa zhovädiť, David Caradine pod toľký nános make-upu zamietol aj svoj zdravý rozum a z Bai Ling sa stala ujačaná pobehlica roznášajúca ebolu. Kam toto všetko vedie, Vám nebude jasné ani po záverečných titulkoch, ktoré predzvestuje posledných 10 minút. Katastrofa na „entú“. Len jedna veľká mela strieľajúcich sa naspeedovaných postáv a žiadna logika. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film zcela dostál svému názvu. A dokonce jej i o "nějaké" to množství elektrických výbojů převýšil. Crank 2 je ultra hyper dynamicky adrenalinová ulítlá šílenost. Děj doslova jiskří od začátku do konce a za pomoci "zfetované" kamery přispívá k nezastavitelném tempu. Páni režiséři si zřejmě frčí na nějaké hodně stimulující droze, Jason Statham se nejspíš zbláznil, hází do sebe jeden elektrošok za druhým a Amy Smart s ním provozuje "hardcore porno" uprostřed dostihové dráhy, před tribunou plnou výskajících diváků, kteří byli jejich výstupem nadšeni. Aneb "Chev Chelios: Animal Trainer High Voltage - Do me in the middle of wild horses.":) A nechápu, kde se v tomto ujetém, bizarním nářezu vzal Chester Bennington:) "Na kolena, synu", "Ty jsi ten nejzvrácenější zmrd, co dostal jinýho zvrácenýho zmrda." ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Vzniklo na 300 hodin digitálního záznamu. (Karlos80)
  • Rozpočet oproti prvnímu dílu, který stál 12 milionů amerických dolarů, vzrostl na kulatějších 20 milionů. (Pumiiix)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama