Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tentokrát až do úplného absurdna...a to mám rád :) Akce, krev, děvky, dudy, řezání bradavek a prostřelené silikony (při téhle scéně opustil párek důchodců kino). Statham je namakanější a ostřejší, než v jedničce...a vlastně je ještě odolnější, ale koho by to překvapilo, no že jo? Jo a co za zvrhlého zmrda může u sebe pořád nosit TAKOVOU VĚC?! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Cheliosova nekonečná nasranost má pořád něco do sebe, ale Neveldine s Taylorem vytáhli na světlo nejlepší nápady už minule a tentokrát jen recyklují, anebo naopak přitvrzují tam, kde to není vůbec třeba. Neříkám, že to nemá pár geniálních scén, ale kromě nich je tu i pár opravdu hooooodně mizerných momentek, a ačkoliv běhá Chev po městě jen hodinu a půl, nudil jsem se celkem často. A konec je totální král WTF momentů. 5/10 Trojku, prosím, raději ne. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám rád akci, o to více ocením akci, která má nízký hodnocení a mně se líbí. Zastav a nepřežiješ s pořadovým číslem dvě by z prvního pohledu mohla vypadat jako vcelku povedená akce (na hodnocení nehledím). Jenže tady se to opravdu nepovedlo. Akce je bláznivá, šílená, neskutečně strašná. Ti dva režiséři, co přišli z jedničky, zkoušeli natočit akčnější první díl. Plno scén jsou akorát kopie (například šukací scéna na veřejnosti vyzněla už docela dost trapně), ale to není celý. Celkově je ten film hrozně debilně natočenej. Ty akčnější scény než akční jsou naprosto šílený. Všecko to lítá ze strany na stranu, vypadá to stylově a přitom z toho bolí hlava daleko víc jak z klepající kamery, co je v dnešní době tak v módě. Přitom Jason Statham by určitě nezklamal, kdyby nad tím tvůrci trošku přemejšleli. Takhle je to fakt sračka, která si zaslouží za pomlčkou název: Vysoké napětí. A jedna scéna celý film vystihuje jasně. Jason nemá srdce, má umělý srdce. Tím pádem ho potřebuje nějak dobíjet. Takže si napojí kabel z auta, připojí si ho na kozy a dobije se. Pak ještě doběhne auto, ve kterým mu utíkají sráči, co jsou proti němu. Existuje scéna, která je akčnější než akční? Určitě, Jason to dokázal. Ale aby mě to ještě bavilo, muselo by to být alespoň zajímavý, a ne, abych se u toho kroutil jak kretén a hledal vhodnou polohu jak se na film koukat. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsou to tak tři hodiny, co jsem to dokoukal a já si za boha nemůžu vzpomenout co v tom filmu vlastně bylo. A to je, si myslím, docela špatně. :-) __ Statham, jak s oblibou říkám, je člověk, který dokáže dělat salta s třemi vruty v autě a ještě k tomu popíjet kolu a dávat si koblih. To je sice fajn, ale pokud dostane prostor jen jako vylízaná mlátička, je to škoda. Opakuje se co v jedničce, Chev musí zase a zase sám sebe dobíjet, aby nám neumřel, takže naprostá vykrádačka plus pár rádoby ultracoolových scén s filtrem na kameře. A to je dost málo! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Who´s got my fucking strawberry tart?“ Víte jakou střihovou exhibicí končí Ritchieho Snatch (položený telefon, dveře od taxíku, kopnutý panák, letadlo a razítko do pasu)? Tak přesně v tomto duchu se odvíjí celý vysoko voltážní Crank 2.. Neposeda Chev je stejně nezničitelný jako jeho jmenovec z NHL a v krutě xenofobním videoklipu pobíhá skrz WTF scény (soulož na dostizích, čínská Gamera contra Chelios) sem a tam hledajíc svou pumpu z pouti v moci triády. Můj počáteční odpor byl překonán, neboť to mělo náboj, solidní napětí okořeněné patřičně neliberálním třením a nad tím vším nukleární výkon nabitého Stathama, jehož život mohli ukončit jedině tak, že by ho poslali strojem času k panu Voltovi do roku 1800, týden před tím, než vynalezne první elektrický článek na světě. I když Chev by mu za pomoci maziva a kulovnice zřejmě neváhal pomoci s urychlením vývoje.. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 164krát - 1,71krát za minutu. (Dixxx)
  • Když postarší dáma v reportáži tvrdí, že muž, který ji obtěžoval, vypadal jako kurýr, jde o narážku na roli Jasona Stathama (Chev) ve filmu Kurýr (2002) a jeho pokračováních. (NiWi)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama