Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

choze 

všechny recenze uživatele

Fuckující, hláškující, sprintující, mlátící, killující, šukající a mezitím se občas elektrikou dobíjející Chelios/Statham je ultimátní frajer a stejně tak Neveldine a Taylor. Co těm se v těch jejich palicích nehoní a co si netroufnou/není jim dovoleno vyvrhnout na plátno. Brokvy narvané do zadku, prostřelené silkony, uřezané bradavky... Šílený vizuál, úchylácké nápady, bizarní figurky a camea (Geri Halliwell, Jenna Haze!). Rychle sem s dalším dílem! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Who´s got my fucking strawberry tart?“ Víte jakou střihovou exhibicí končí Ritchieho Snatch (položený telefon, dveře od taxíku, kopnutý panák, letadlo a razítko do pasu)? Tak přesně v tomto duchu se odvíjí celý vysoko voltážní Crank 2.. Neposeda Chev je stejně nezničitelný jako jeho jmenovec z NHL a v krutě xenofobním videoklipu pobíhá skrz WTF scény (soulož na dostizích, čínská Gamera contra Chelios) sem a tam hledajíc svou pumpu z pouti v moci triády. Můj počáteční odpor byl překonán, neboť to mělo náboj, solidní napětí okořeněné patřičně neliberálním třením a nad tím vším nukleární výkon nabitého Stathama, jehož život mohli ukončit jedině tak, že by ho poslali strojem času k panu Voltovi do roku 1800, týden před tím, než vynalezne první elektrický článek na světě. I když Chev by mu za pomoci maziva a kulovnice zřejmě neváhal pomoci s urychlením vývoje.. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tentokrát až do úplného absurdna...a to mám rád :) Akce, krev, děvky, dudy, řezání bradavek a prostřelené silikony (při téhle scéně opustil párek důchodců kino). Statham je namakanější a ostřejší, než v jedničce...a vlastně je ještě odolnější, ale koho by to překvapilo, no že jo? Jo a co za zvrhlého zmrda může u sebe pořád nosit TAKOVOU VĚC?! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Neveldine s Taylorem možná dávají výrazu ‚over the top‘ jiný rozměr, ale pořád platí, že s originalitou se moc nepářou. Estetika vyladěná do formy videoherně-komiksové nadsázky funguje jenom občas a povětšinou se topí v otupujícím balastu vzájemně kopírovaných scén (od sebe samých), který po čase nudí – paradoxně k tomu naspídovanému tempu. Nad tím, že to, co se ve filmu odehrává, je povětšinou totální dekadence, raději nepřemýšlet vůbec. Jason neskutečný masér, Amy pusinka, zbytek unavená čelist od zívání. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem. Režisér si zoufale snažil najít jiný důvod proč má být hlavní hrdina neustále v pohybu a bohužel už mi to do příběhu tolik nezapadá. Navíc se zde skoro všechno opakuje a přijde mi, že se koukám na ten samý film jen s drobnými úpravami. Klady: hraje zde Chester Bennington ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Vzniklo na 300 hodin digitálního záznamu. (Karlos80)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 164krát - 1,71krát za minutu. (Dixxx)
  • Tvůrcům během prací na předchozím snímku Zastav a nepřežiješ (2006) nevyhovovaly drahé digitální kamery. S požadavkem na maximální svobodu pohybu tak tentokrát použili běžně dostupné malé HD kamery od Canonu (poloprofesionální XH-A1 a amatérskou HF 10), s nimiž se pohybovali v těsné blízkosti akce. Efektivitu ještě vystupňovali použitím držáků, umožňujících hladkou manipulaci, a natáčením na kolečkových bruslích... což mělo na následek desítky zničených kamer. (vilusinska)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama