Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

První věc byla, že se mi tam moc nehodí ten pár. Druhá věc a hodně závažná předvídatelnost a neoriginalita je zde velmi silně patrná až mě rozrušovalo od sledování. A třetí věc je kladná, Robin Williams už není sice tak vtipný jako za mlada, ale i tak to ujde, neschazuje se k největším peklům jako někteří jeho kolegové. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $43,799,818Tržby Celosvetovo $69,307,224Tržby za predaj DVD v USA $22,646,266 //počet predaných kusov 1,325,717║ Tuctová limonáda bez skutočnej iskry, ktorá nemá čo ponúknuť, zo začiatku sa to ešte dalo ale pribúdajúcim časom to len čoraz viac otravovalo a Mandy Moore vypadá dosť otrasne, sklamanie. /25%/ ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pomaly doslužujúceho Robina je ešte stále občas cítiť čerstvého komika, ktorý dokáže diváka zabaviť, ústredný pár je však skutočne desný. Nevtieravý nápad je miestami naozaj vtieravo spracovaný, hlavne úvodná polhodinka, pokiaľ sa Williamsov kňaz poriadne nerozbehne je naozaj nudne krutá. Inak priemer, na ktorý chtiac, či nechtiac rýchlo zabudnete ako na nevydarené manželstvo. 50%. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Netradiční pojetí zamilované komedie, vztah musí projít zkouškou kněze, který přichystá snoubencům krušné dny, první hádky a týdny bez sexu, nutnost komunikace v páru a starost o 2 mechanické děti, které dělají problémy v ty nejnevhodnější okamžiky. Robin Williams se mi do téhle role nehodí, jiskra, s jakou jsem ho znal, když jsem byl menší, už vyprchala, je to postarší pán, není tak vtipný jako za mlada. Na tenhle druh filmu se dá dívat, když si chcete odpočinout a žádný velký zážitek od toho nečekáte.. A raději se ani nebudu chtít ženit, jestli mě čeká taková prověrka, aspoň ne v kostele. Celkově – nic extra. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Robin Williams showman...Mandy Moore jsem viděl ve svatebních šatech snad po čtvrté...Natočit to Rich Christiano (Time Changer) tak by to mohl být docela dobrý film na téma předmanželské sexuální čistoty, zásad společného soužití a komunikace mezi mužem a ženou...Tak jsem viděl jenom další důkaz toho, jak svět touží po láskyplném, plném obětování a odevzdanému vztahu...a ruku na srdce!!! Nějak se mu to nedaří...No a když děláte ve filmech z kněze či pastora "poděse", tak se nedivím, že se pak lidé bojí chodit do kostela...Dávám dvě hvězdičky za pár nápadů a hezkých myšlenek, ale jinak okoukamý konec a tak trošku pokřivený pohled na křesťanství vůbec... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama