Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická americká komedie, kde se vedle sebe postaví na první pohled zajímavé figurky, které ale v tom společném guláši moc nefungují. Herci nejsou špatní, zápletka by špatná také být nemusel, a potenciál pro vtipy zde je. Jenže je to všechno pojato tak lajdácky. Prostě odfláknutá komedie, kde se hraje na to, že těch pár vtipů stačí, je v tom romantika a ta si publikum vždycky najde. Jen to takhle flákejte dál, třeba to lidi jednou konečně přestane bavit. Hloupý konec to pohřbívá ještě hlouběji. ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

...aneb jak si projít nástrahami manželství ještě před jeho uzavřením (a tak vám zkazit celou tu předsvatební naivní romantiku). I když tato komedie není každou minutou k popukání, tak je alespoň sympatická. Alespoň tím, že ukazuje, že manželství vlastně není žádná sranda. I tak je to hodně průměrný kousek, 3* mu patří s hodně odřenýma ušima. ()

Reklama

Jandovka 

všechny recenze uživatele

Byla by to fajn oddychová komedie, kdyby ovšem (v duchu amerických přitroublých komedií) nebyla hlavní hrdinka tak neskutečně hloupá a manipulovatelná. U toho jako divák trpím. Vlastně už si asi nepamatuju romantickou komedii, kde by vztah mezi hlavními hrdiny vykazoval aspoň nějaké reálné prvky. Vážně je tak těžké napsat scénář, který nebude stát na tom, že dva neskutečně zamilovaní lidé spolu absolutně neumí komunikovat, lhají si, tají před sebou věci a celkově vlastně jako pár vůbec nefungují? Ach jo. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sadie (Mandy Moore) a Ben (John Krasinski), mladí snoubenci se právě rozhodli pro největší krok svého života - chtějí vstoupit do svazku manželského, a to rovnou v kostele, nechat se oddat knězem Frankem (Robin Williasm). Ale ten neoddává každého, kdo si zamane, ale jen ty páry, které si to opravdu zaslouží. A tak musí Sadie a Ben projít velikou zkouškou, spočívající v kontrole dvou uřvaných dítěrobotků, zažít několik manželských hádek nebo nechat se druhým vézt s páskou přes oči při řízení auta. Ale pokud všechny nástrahy reverenda Franka společně přežijí, mohou si být jistí, že jsou opravdu stvoření jeden pro druhého... Hned od prvních minut filmu je naprosto zřejmé, jak vše bude pokračovat - takže jediná zábava plyne z nástrah reverenda a to, jak se s nimi mladý pár vypořádává. Robin Williams v roli reverenda hodně zaostává za svým obvyklým hereckým projevem, a Mandy Moore ani John Krasinski to taky dvakrát nevytrhnout. Sice se Ken Kwapis snaží zahrát na divákovu romantickou vlnu (hlavně scénou na pláži), ale ani to nevytáhne film z šedi podprůměru.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ráno vstávám tak brzo, že pekaři si tou dobou teprve čistí zuby před spaním, jedu dvě a půl hodiny vlakem narvanym protivnejma lidma, a za odměnu mě čeká tvrdá celodenní řehole v syrovým podzimním počasí. Přesto bude ale můj zejtřek o dost zábavnější, než tahle limonáda, která připomínala pětkrát překloktanou sodovku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama