Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek o muži, který byl v mládí vychováván jako pes, musel bojovat o svůj holý život, o přežití. Postupem času jak stárnul se z něj stal poslušný zabiják, který plní rozkazy svého páníčka. Jedna zakázka se mu vymkne z rukou a šlape mu na paty policie. Všechno se mu ještě více zkomplikuje, když se na skládce seznámí s ženou, kterou tam její otec drží a zneužívá. Pomůže jí a dají se společně na útěk před policisty... (sheen)

(více)

Recenze (42)

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Ačkoli závěrečná dvacetiminutovka působí poněkud "antiklimakticky", bez ní by to byl jiný film - a nejsem si jistá, že nutně lepší. I když transformace čokla v člověka a člověka v čokla v ní byla dotažena do značně nepravděpodobných konců, v symbolické a emocionální rovině tím "Dog Bite Dog" IMHO získává na síle... 9/10 ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Drsne, surove, brutalne, agresivne a bezcitne, avsak nie bez emocii. Suboj dvoch muzov, ktorym v zivote nezostalo miesto pre nic ine len pre zlobu a nenavist. A presne aky je obsah filmu, taka je aj forma akou je natoceny. Obraz je temny, tmavy, prevazne sa odohrava v noci, kamera akoby sledovala hlavnych hrdinov zo strachom, ze ju rozmlatia. Tazko sa da hovorit o nejakych sympatiach k hlavnym hrdinom. Vo filme existuje len ich konflikt plny nenavisti, su doslova ako dva besny psy snaziaci sa roztrhat jeden druheho na kusy. Ta AGRESIA ma pohltila. Zazitok z tohto filmu sa neda porovnat s nicim co som vydel pred tym. Originalne a neuveritelne "powerfull", avsak takym sposobom, ako ziadny iny film. (10/10) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Děj na první pohled asi zapůsobí jako kdyby to mělo být něco na způsob Utržený ze řetězu, ale neni tomu tak, tady se jedná o hodně syrovou záležitost, plnou drsných, nelítostných scén, která nese jasnej asijskej podpis, vůbec to nepůsobí jako americká jemná produkce, která se jen snaží vypadat drsně, ale od základů vlastně neni a to je u tohohle typu filmu jedině dobře, krom toho hlavní postava zabijáka neni nesvéprávná jako Jet-Li, jen nemá slitování a při zabíjení nevinných lidí ani na chvilku nezaváhá. Neni to dokonalý, ale podle mě je to hodně zajímavý ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

K.O. aj pre tých čo sa v depkách vyžívajú. Chladné, špinavé, jemne filtrovo modré predmestie anonymnej metropoli postaví proti sebe "toho s plackou" a "toho bez placky". Sviežo znegované klasické filmové figurkovanie, ktoré necháva diváka individuálne definovať dobro-zlo, aby mu neskôr uštedrilo ďalšie K.O. Prostredníček ukázaný všetkým moralistom v situáciach, kedy sa rozhodjuje o živote-smrti je chvalitebne pevný ako skala a necháva evidentný odkaz všetkým "vyjednavačom": NO MERCY! Stratkovité a občas nelogické chovanie je taká barlička (lišiacky maskovaná brutalitou), s ktorou si to čolkli (spolu s finále, ktoré mi vyslovene nesadlo) prekúsali iba na nejakých 70%. Dalo sa oveľa lepšie. Hlavne technicky. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film není rozhodně to, co se z něj dělá. Zajímavé zpracování obrazu, světla nebo spíš temnoty, nezachrání v podstatě docela nudný příběh o pronásledování vraha. Vraha, který vyrůstal v nelidských podmínkách a nerozeznává vůbec hodnoty jako je soucit, dobro a zlo, dokonce snad ani necítí bolest jako běžný člověk ... Postupně se děj vyvine v podle mne běžný příběh o tom, jak chlapec, který to v dětství neměl lehké, dělal rošťárny a byly s ním problémy ... následovně potkal dívku, která mu změnila život a udělala z něj normálního hodného člověka ... Konec filmu mne nijak nezaskočil, přišel mi v rámci celého filmu docela srozumitelný. Nejdná se o akční film, není to žádný akční nářez, jak se může někomu zdát. Je to spíše docela roztahané filmové dílo vymykající se svým pojetím běžným žánrům, trochu filosofující, ovšem nejde nijak zvlášťe do hloubky. Herecké výkony jsou dosti nevýrazné. Technické zpracování výborné. Ovšem z námětu se dalo vytěžit daleko víc ... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama