Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posbírejte všechny své síly a připravte se na spoustu akčních scén a mrazivého napětí, protože teď už neexistuje cesta zpět! Ve vzrušujícím pokračování úspěšného filmu se totiž znovu vydáte na extrémně nebezpečnou výpravu za nepřátelskou linii. Když dostává speciální oddíl americké armády úkol, aby zničil severokorejskou raketovou základnu a odvrátil tak možný jaderný útok, neúspěch nepřipadá v úvahu. Mise je však neočekávaně přerušena a hluboko v nepřátelském území zůstávají odříznuti čtyři vojáci. Aby přežili, musí přemoci povstalecké síly, které usilují nejen o životy jich samotných, ale i o životy spojenců a všech obyvatel svobodného světa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, no, Takhle se dá zprasit film a vyhodit plno peněz oknem. Jediný, co mě tam pobavilo, byla ta multikára. Absolutní děs mě zachvátil, když nastala nějaká akce - roztřepaná kamera v akci plus střih udělali svoje a já z toho neviděl nic. Dál stojí za zkritizování barevné filtry, které mají asi evokovat exotickou krajinu KLDR (ale bůhví jestli to netočili někde v US). Dále to pitomé až dementní chování diplomatů, vytahování hřebíku z ruky (kterej byl asi gumovej), ?přejetej? tankem - neviděli sme. Hudba se asi snaží napodobit Hanse Zimmera (z Černého jestřába sestřelenýho), ale nehodí se tam, je umělá a poslední dojemná skladba ve mě vyvolávala smích. Plno nelogičností - taxi tam bylo jen kvůli tomu, aby s ním mohli američani prchnout, kódování zprávy: "Status mise - Hilary" mělo být tajným označením, že akce je znovu povolena, přičemž v zápětí velitel pokračuje: "Ohlašte se mi 4 hodiny před útokem." - tak na co pak jakési šifry? A plno takovejch zmateností a kravin. "Děkuju, že jsi mě osvobodil" a pak se zastřelí a prozradí je, cha, tak to už jsem se musel smát. Na závěr si tvůrci nechali jeden mega výbuch cisterny, která se tam někde náhodou objevila, ale ten výbuch byl tak trapnej a hlavně přehnanej, že už jsem jen kroutil hlavou. Možná měl být aji atomovej, ale to už jsem ani rači nedával pozor, protože mi bylo stejně jasný, že to ten hňup americkej přežije... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Za tou pravou nepřátelskou linií jsem v době sledování tohohle paskvilu byl leda tak já. Egyptská kruto-stupidní samovláda samozvaných alfa samců by výlet několika klučíků do Asie strčila do kapsy se stejnou ladností, s jakou letos Mirka Knapková vyhrála olympiádu. Jak si tak čtu oficiální text distributora, začínám nabývat dojmu, že jednotliví autoři fantaskních obsahů mezi sebou mají vypsanou soutěž o největšího magora. Jestli můžu, dávám svůj hlas do tohoto košíku. (Filmfest Hurghada 2012, 43/67) ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

na to ze je to becko urcene priamo na dvd to ma celkom slusny zaciatok a dobre naslapnute, potom sa vsak jednotka dostane za nepriatelsku liniu a clovek sa zacne tesit na akcnu jazdu ktora by sa mala zakone rozputat. to sa vsak nekona. kamen urazu je hlavne v otrasnej rezii akcnych scen ktore su totalne neprehladne, strasne zostrihane a hlavne otrasne nasnimane (kamera je celkovo dost otravna, lebo i pri kludnejsich pasazach sa stale pohybuje, nervozne tika a stale takto prudi). dej je deravy co by sa akcnemu filmu dalo samozrejme odpustit (ide o becko takze netreba ocakavat nejaku genialitu), sem tam nejaka do oci bijuca tupost sa tiez najde (hlavny hrdina bez zemravanie trafi svetlomet na 100 metrov ale robi mu problemy odrovnat severokorejcanov na 20 metrov), ma to tiez pateticke flashbacky a samozrejme posolstvo ze usa je jednicka:-) ale raz sa to da prezit. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

V úvodných aj záverečných titulkoch je obraz prestrihovaný všemožnými skutočnými zábermi z bieleho domu aj Severnej Kórei, ktoré by mali navodiť pocit reálnej hrozby alebo minimálne vierohodnosť. To čo sa začne diať po zoskoku z lietadla , sme videli tisíckrát. Nevadilo by to, keby akčné scény neboli tak roztrasené, krátke, neprehľadné a v niektorých momentoch aj trápne. Americký trpiaci hrdina je snímaný spomalene, zo všemožných uhlov a divák trpí pri obrazovke rovnako. Prvý diel mám fakt rád, je to príjemná akčná jazda. Bohužiaľ toto je iba trápny, podpriemerný príživník. 50%. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám zase zabili Ferdinanda! Tentokrát to byl ten malej šikmookej, co vzhlíží k desetimetrové soše Kim Ir-sena z poza kupky sena. Byl to Fer Di-nand - jen pro přesnost, než mi zase někdo začne vyčítat, že vím hovno o filmech. Zkrátka a dobře, po vzoru mladšího bratříčka (s tím blonďákem, co má frňák do zatáčky) se rozhodli natočit amíci alternativní verzi, tentokrát se zmařeným výsadkem, a bystřejší již tuší, v Severní Koreji. Výsadek dopadne katastrofálně, protože ti hercí jsou neschopná deprimovaná hovada a nikdo z nich netuší, že nejlepší zbraň sídlí přímo v bílým Baracku. Ušaté torpédo zde, prosím: http://img.csfd.cz/files/images/film/photos/000/084/84656_2a8417.jpg?w700 Budete je nesnášet víc, než čtyři z tanku a psem. Naštěstí je hned na začátku postřilí skupina korejských ošetřovatelů brambor, načež odlétne s naloženým valníkem. Pak teprve přijde zlá OSA. Inu, kdo v sobě najde dostatek sebezapření a zároveň obrovskou dávku entuziasmu a patriotismu k americké vlajce, film možná i dokouká. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama