Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

Liqid 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem fajn pokoukání a bylo tam i pár dobrých nápadů, ale jak Jordan začala blbnout a nezřízeně chlastat, tak to šlo do kytek. Ta postava mi byla čím dál tím víc protivnější, až jsem to chtěl vypnout, ale vydržel jsem to až do konce. Ale byla to jen ztráta času, konec je velký dojemný gesto jako snad v každé romantické komedii a sem to prostě nepatřilo. Sice jako celek to není šedý průměr, ale na * * * * to prostě nemá. ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

Jesse Bradford nemá na to hrát hlavního hrdinu v něčem takovém a Elisha Cuthbert byla vážně dost protivná, nebo to aspoň skvěle hrála. Vadila mi ta hra "my jsme všichni strašně cool odproštění od reality", už od poloviny filmu mě absolutně nezajímalo, jak to teda dopadne. Zachránila to až ta hra na osud na konci, to já zase ráda... ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dosti vydezinfikovaný remake. Asi kdybych neviděl předlohu, hodnotil bych pozitivněji, ale tohle je i přes zjevnou snahu (občasné hrátky s kulisami a kamerou) jen špatná napodobenina. Příběh je zkrácený, tvůrci vzali jen základní linii a několik populárních scén z předlohy, pár zbytečných scén přidali, poslepovali to a mysleli si, že to bude fungovat. Nepovedlo se ani obsazení, Elisha Cuthbert tu není moc sympatická a působí dojmem, že ji to nebaví, a představitel hlavní role je nevýrazný až běda. Samozřejmě tentokrát nechybí polibek. A to bych ještě mohl zmínit zneftipněnou scénu s fackováním, zneftipněnou scénu se squashem, zneftipněnou scénu s botami, zneftipněnou scénu s... ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl (asijské filmy moc nemusím), takže hodnotím čistě na základě amerického remaku. A vlastně to řeknu i stručně. Skvělý film! Nechápu, proč má tak nízké hodnocení. Možná jsem trochu neobjektivní, nevím, ale mně se fakt líbil. Ono většina z nás bude asi neobjektivních, protože řekněme si to narovinu - kdo se na tento film nedíval z toho důvodu, že v něm hraje Elisha Cuthbert? Tak vidíte, je nás většina :) Nicméně opravdu velmi pěkný a poutavý romantický příběh, mnoho myšlenek a citací, skvělý závěr. Myslím, že je v dnešní době více než třeba vyzdvihovat filmy s pěknou romantickou zápletkou, neboť lidské hodnoty se mění a pojem "romantika" v pravém slova smyslu se bohužel z dnešních mezilidských vztahů poněkud vytrácí. A je to škoda. Tady to je ale podle mě dost dobrý film, minimálně solidní nadprůměr ve své kategorii. Takže se nenechte odradit slabým hodnocením, vykašlete se na porovnávání s originálem a jděte do něj. Já mu s radostí dávám 5 hvězdiček. :)) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Původní korejský film jsem viděl už před lety, ale moc si ho nevybavuju, tak nevím, jestli měl stejně trapný závěr jako tohle. Občas to bylo zábavné, ale povětšinou trochu jako "Cože?" Spíše slepenec scén než jednolitý děj. Elishu mám hodně rád a potěšila mě, že tady chodila v kozačkách, ale nějak se mi na tu roli nehodila, nepřesvědčila mě, že by zrovna ona dokázala být takhle trhlá... což je škoda. Dívá se na ní hezky, není to špatná herečka, ale tahle role jí nesedla. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)
  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno