Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jigsaw i jeho učednice Amanda jsou mrtví. Dva ostřílení agenti FBI, agent Strahm a agent Perez, uslyší o vraždě detektiva Kerryho a pomáhají detektivu Hoffmanovi vyřešit, co zůstalo z Jigsawovy poslední hry. Ale velitel útvaru rychlého nasazení Rigg byl sám zatažen do vražedné hry a má jen hodinu a půl na to, aby zvítězil nad řadou zvrácených a hrůzných nástrah a zachránil starého přítele i sebe před strašlivým koncem. (Filmbox)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (563)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Scénář sice už není takový twister jako posledně (až na ten tragická závěr), oproti tomu už ale nejsou tvůrčí nápady, co se úkolů týče, tolik sick. Taky to není taková nuda, ale spíše hloupě natahovaná vyprávěnka o Jigsawově odkazu příští generaci, kterou odhaluje velký svalnatý černoch bez charismatu a sekunduje mu tragické kvantum postav, z nichž většině přejete smrt, protože vás prostě nebaví. Tohle v kině nadchne leda tak mladé páry okolo patnácti, z nichž on čeká, že se mu ona bude před děním na plátně schovávat minimálně v klíně. Byť si mohou III a IV podat svorně ruce, na nejnižší příčku to nakonec není. Za to, že mi to docela uteklo a taky za fakt, že kdyby Bousmann natočil i něco jiného, mohl by se projevit zajímavý hororový talent. Na tuhle látku už je ho škoda. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Darren Lynn Bousman (Saw 2,3,4) odštartoval svoju Saw trilógiu vôbec nie zle. Problém je že viac ako pár dobre zvládnutých pascí a príbehových flashbackov s Jigsawom je to v podstate iba naťahovačka, ktorá bojuje o prachy. Na druhú stranu, koho zaujali predošlé diely bude ho baviť aj tento. Zopár postáv sa vráti, dovysvetľuje sa zopár udalosti s predošlých dielov a vďaka šikovne vymyslenému príbehu, ktorý dokáže pokračovať aj bez živého Johna Kramera má tento diel stále čím zaujať. Saw 4 patrí ešte k tým trochu lepším kúskom. 60% - 3* ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

A hele, prachy se pořád sypou a tak už tu máme čtvrtý díl této zdá se nekonečné série. Záporák už ovšem zemřel na konci minulého dílu a tak se ho dočkáváme jenom pomocí flashbacků.Děj nedává ještě větší smysl než posledně a na konci je v tom, z toho neustálého poskakování v čase, docela nelogickej bordel. A dokonce už mi přišli nudný i ty nechutný scény jako např. úvodní pitva. V minulém díle jsem aspoň ještě občas odvracel zrak, tady jsem se už ale u těch krvavejch scén docela nudil. A to už je u horroru docela alarmující. Aspoň, že ten Tobin Bell je aspoň trochu charizmatickej. Už se nemohu dočkat, s jakejma kravinama se pochlubí pětka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Fanúšikov Saw- série rozhodne poteší, no ak ste túto, už kultovú, sériu ešte nevideli, nemáte šancu pochopiť o čo vo filme vlastne pôjde. Saw 4 však okrem pár scén a dejových prevratov neponúka nič výnimočné, čo by malo zaujať. Už sa síce opakujem, ale je to stále to isté, len bez akejkoľvek myšlienky, no s koncom, ktorý dáva odkaz na ďalšie a ďalšie pokračovania. Je len na vás či mu dáte šancu aj po štvrtý raz. Nič sa neskončilo, je to iba začiatok. Musím však priznať že šokujúci koniec ma prekvapil. Costas Mandylor podal skvelý výkon. V celej sérií. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Čím vyšší číslo u počtu pokračování, tím nižší číslo u mého hodnocení. Tento trend pokračuje i se čtvrtým dílem morbidní a vypočítavé série Saw, jsem zvědav, kam budu muset sáhnout pro hodnocení k sedmému dílu (určitě nějaký sedmý díl tvůrci natočit stihnou). Dlouho jsem odkládal další díly, neboť jsem tušil, jaké asi budou mé pocity po zhlédnutí. Mé předtuchy se vyplnily a já se namísto odvracení zraku před nechutnostmi jen malinko usmíval. Čtvrtý díl je chaotický až na půdu, děje se tam páté přes deváté a já místy nevěděl, kde zrovna jsem. Postavy mi taky k srdci nepřirostly a Scott Patterson mi snad poprvé lezl na nervy. Nemůžu pochválit ani kameru, epileptický střih, ba ani hudbu, jelikož je to vše už počtvrté nastejno. Ne, na další díly se netěším.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Film bol zakázaný v Malajzii. (Paldiny)

Související novinky

Další Nezvratný osud od tvůrců Saw?

Další Nezvratný osud od tvůrců Saw?

14.01.2019

Studio New Line se rozhodlo oživit svoji brutální hororovou sérii Nezvratný osud, najalo přitom scenáristy posledních několika Saw Patricka Meltona a Marcuse Dunstana. Předchozích pět snímků… (více)

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama