Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Brutálny experiment to je maximálne pre narkoleptikov. Kto z nich to dotiahne až do konca pri plnom vedomí, je vyliečený. Na druhú stranu nedá sa povedať, že by film bol vyslovene nudný. On je "iba" nudný. Násilie je tu celkom OK, ale jedna gore scéna na 10 minút koncentrovanej nudy je zlý pomer aj pre filmového diabetika. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tuctový horor, kde potěší jen nahá Sarah Roemer... při sledování jsem měl silný pocit, že se tvůrci inspirovali Noční můrou v Elm Street a to tak špatně, že Azyl nešahá Fredymu ani po kotníky. Chování postav, dialogy, hororové sekvence a doktor zabiják jsou spíše k smíchu, a tak tento horůrek, kde se hutná atmosféra, napětí či zajímavá vražda těžko hledá hodnotím 1 hvězdičkou… ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o průměrný film, který má místy opravdu světlé chvilky, které mi určitě uvíznou v paměti, ale i spoustu naprosto nudných pasáží jenž jsou zbytečnou ztrátou času. Navíc se pořád nemůžu zbavit dojmu, že se Ellis pokoušel kopírovat několik jiných filmů z nichž si pokaždé kousek vzal pro své dílo, ale už to nedokázal dát pořádně splácat dohromady. Co se týká filmu po atmosférické stránce, tak tu dokázal zvládnout celkem obstojně. Co už ovšem pokulhává trochu víc je kvalita scénáře, která má značné výkyvy. Začátek nám připomíná obyčejnou teenagerskou komedii, pokud tedy nepočítám začátek s prostřelením hlavy, kdy na nás postavy chrlí jednu rádoby směšnou hlásku za druhou. V této fázi filmu jsem si dokonce začal luštit křížovku. Protože se mě zmocňovala nuda. Nezachránilo to ani pár flashbacků do minulosti. Vše se začalo měnit k lepšímu teprve s otevřením zavřených dveří. Během několika minut se konečně dostává na scénu ten nejdůležitější ‘‘člověk‘‘ celého filmu pan doktor osobně. A pěkně bez okolků zamorduje prvního studentíka. Další vraždy už následují v celku pravidelných intervalech, které ovšem často přerušuje další nesmyslné a zdržující tlachání kolem horké kaše. 50% ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Řemeslně vydařený, ale bohužel tuctově působící horor o životem poznamenaných studentech, kteří se na začátku školního roku nastěhují do nově rekonstruované koleje, jejíž budova dřív sloužila jako ústav pro choromyslné. Hned první den pobytu začnou prosakovat zvěsti o ujetém doktoru Burkovi, jenž v ústavu působil a léčil psychické neduhy brutálnějším způsobem, než bylo v té době zvykem. Čerstvě seznámená partička teenagerů se začne o minulost univerzitní budovy zajímat a rozhodne se prozkoumat i studentům nepřístupné prostory, které ještě neprošly rekonstrukcí. Na koleji se poté začnou objevovat podivné události, pár studentů zmizí a častá varování starého údržbáře, se začínají jevit jako reálná hrozba. Po herecké stránce je snímek kvalitně i vkusně obsazen. Bohužel velká dějová předvítalenost a scénář, který přímo přetéká neuvěřitelnými náhodami a souvislostmi, stahují dílko do průměrné hororové tvorby, kterou divák shlédne jedním okem a druhý den vypustí z hlavy. Co se týče krvavých scén, kterých je ve filmu opravdu poskromnu, stejně jako lekaček, které ne vždy fungují, jsou také pouze v průměrné provedení. Takže celkový dojem došáhne maximálně na tři hvězdy. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle neuvěřitelně slabý, neoriginální, a nelogický horor, je větší ztráta času než koukat 93 minut do zdi. Ani jeden nový nápad, příšerná parta idiotů jako hlavní postavy, je to nudné, ani jedna scéna není strašidelná, dokonce ani na leknutí. K tomu hromada směšných blbostí, které straší jen tupé vypatlance (tlustá šídla na lobotomii, poblikávání světel, nebo doktor, který vypadá prostě jako doktor), a ještě k tomu nedůvěryhodná napucovanost všeho, kdy nevěřím nikomu že byli v minulosti feťáci, potenciální sebevrazi, nebo že je zneužívali rodiče. Všichni vypadají jako debilové z reklamy na prací prášek. A to finále v lese? Totální ostuda! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama