Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle neuvěřitelně slabý, neoriginální, a nelogický horor, je větší ztráta času než koukat 93 minut do zdi. Ani jeden nový nápad, příšerná parta idiotů jako hlavní postavy, je to nudné, ani jedna scéna není strašidelná, dokonce ani na leknutí. K tomu hromada směšných blbostí, které straší jen tupé vypatlance (tlustá šídla na lobotomii, poblikávání světel, nebo doktor, který vypadá prostě jako doktor), a ještě k tomu nedůvěryhodná napucovanost všeho, kdy nevěřím nikomu že byli v minulosti feťáci, potenciální sebevrazi, nebo že je zneužívali rodiče. Všichni vypadají jako debilové z reklamy na prací prášek. A to finále v lese? Totální ostuda! ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Přes polovinu filmu to s přimhouřenýma očima vypadalo na slušné tři hvězdy, avšak čím víc se tam objevoval dementní, necharismatický doktor - divákovo utrpení celého filmu - celkový dojem z filmu už nemohl vydržet takto vysoce hodnocen. Skoro to vypadalo, jakoby se někdo snažil na osnově Freddyho Kruegera vytvořit vlastní film... Ale kde není nápad, je lepší nic nedělat... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 45%***TV/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Atmosféra 4/10 Prostředí 4/10/// PLUS: Sarah Roemer mám rád, rovněž chování vedlejších postav bylo přijatelné MINUS: ovšem jejich mizení nedávalo smysl, atmosféra mě neděsila, zápletka je podivná./// Shrnutí: Jakmile je v hororovém filmu náznak sci-fi je zle. (Výjimky jako je Kostka nebo Vetřelec jsou úplně jiná liga.) Málokdy to pak působí uvěřitelně. Zde to navíc působí debilně a nudně. Fakt že to zachrání jen postavy, které nemáte hned po 5ti minutách chut odstranit je slabou náhražkou, ale díky za to. Hlavně proto, že závěr je úplně mimo. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Zúfalo rutinný horor o škole - bývalom sanatóriu, kde sa pohybuje duch sadistického doktora. Ten je trochu ako Freddy Krueger, lebo okrem jalových pokusov o záhrobný humor má aj schopnosť spôsobovať svojim obetiam halucinácie kde sa zhmotňujú ich traumy z minulosti. A že má hotové hody, pretože tam snáď niet študenta ktorý by neskrýval niečo poriadne temné, či už tragické úmrtia príbuzných, feťáctvo, násilníckeho frajera, alebo vyšinutú, jedlom posadnutú matku. Priam kvapalná koncentrácia negatívnych spomienok. Nikto z tvorcov sa ale s ničím moc nebabral, proste vzali nejaké vyžuvané klišé a zošili z nich aký-taký scenár. Najprv zoznámenie s historkou, potom pár vrážd, varovania starého školníka a nakoniec naháňačka po chodbách. Tento prostoduchý salámizmus tvorcov bez náznaku akýchkoľvek vlastných nápadov má však napodiv aj pozitívnu stránku. Dobre totiž viem ako snahy vymletých peromrdov, alias scenáristov o nejaký šokujúci zvrat môžu aj relatívne slušné béčko poslať expres na dno kadibúdky. Tak si myslím že je vlastne fajn že film nikam neuhýba a proste len tak sviští, bez nejakej drastickej zmeny skupenstva z ucelene hovnovitého na úplne roztečene sračkovité. Dokonca môžem povedať že finálne zúčtovanie s polonahým, tak trochu Cenobitným doktorom v lese bolo fajn a už len za to vyfasujú dáku hviezdičku. P.S. ale pokiaľ viem tak lobotómia sa predsa len nerobila s takými hrubými drúkmi, to už mohli použiť rovno zbíjačku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klasicky stavaná, tínedžerská slasher ducharina, ktorá vám predstaví najprv potencionálnych ´´10 malých černoškov´´ ( povedzme si úprimne, kto si myslí že toto je spoiler, tak asi horory nepozerá ) a potom to môže začať. Ono aj začne, ale fádne a nudne. Gore mohlo byť prehľadnejšie, atmosféra napínavejšia ( námet to ponúka ). Herci ponúkajú typickú žánrovú zostavu, takže ďalšie neoriginálne poňatie. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama